Piši briši tabla in folija nepogrešljiv pripomoček v vsaki sejni sobi in učilnici

Piši briši tabla je prisotna tako v številnih podjetjih in njihovih sejnih sobah kot v učilnicah, saj omogoča enostavno uporabo in ustvarjanje hitrih zapisov. Še zlasti v učilnici se je piši briši tabla izkazala za odlično alternativo klasičnim šolskim tablam. V primerjavi s pisanjem s kredo je pisanje na magnetno tablo ne samo bolj elegantno in enostavno, ampak tudi bolj zdravo. Namreč, ko pišemo s kredo, se drobni delci krede, ki se sproščajo ob pisanju, razpršijo v zrak in tisti, ki na tablo piše, jih lahko vdihne. Minimalne količine prahu krede lahko tako ostanejo v pljučih, kar je zdravju škodljivo. In ob dolgoletni uporabi krede lahko pride do neljubih posledic za zdravje.
Pri tabli piši briši pa teh težav ni, saj nanjo ne pišemo s kredo, ampak s posebnim flomastrom. S temi flomastri lahko pišemo tudi po gladki beli foliji. Piši briši folija je samolepilna, lahko se lepi na steno in na vse ravne površine. Tako kot popisano površino bele magnetne table lahko tudi površino piši briši folije zlahka očistimo.
Bela magnetna tabla piši briši je praktičen pripomoček tudi doma. Nanjo lahko zapišete vsakodnevne obveznosti in naloge, ki ste se jih zadali. Tako se vam ne bo več zgodilo, da bi ob koncu dneva ugotovili, da morda kakšne naloge niste opravili.

 

 

Biroteka - ugodne cene pisarniškega materiala

Bela magnetna tabla piši brišiNaše podjetje se že vrsto let uspešno ukvarja s prodajo, dostavo in distribucijo pisarniškega materiala, kot so kuverte različnih dimenzij, kartuše in tonerji, piši briši folija ter številne druge potrebščine, ki jih potrebujete, da bo vaša pisarna delovala brez zapletov. Bela magnetna tabla piši briši je samo en delček naše bogate ponudbe.
Ker si ves čas si prizadevamo le za najboljše, vam nudimo kakovosten in uporaben pisarniški material, ki zadovolji še tako različne želje. Artikel, kot je bela magnetna tabla piši briši, ali folija, pri tem ni nobena izjema. Bela magnetna tabla piši briši je narejena iz visoko kakovostne bele magnetne površine in aluminijastega okvirja s plastičnimi vogali ter premične odložne police za pisala. Priložena sta tudi kavlja za montažo na steno. Zaradi pocinkane hrbtne strani je bela magnetna tabla piši briši izredno odporna na zvijanje.

Obiščite nas in se prepričajte, da na enem mestu res dobite vse: zanesljive in praktične ideje, prijazno svetovanje, ugodne cene in hitro dostavo blaga do vaših vrat.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Zrim-ko d.o.o.
Naslov
Cesta dveh cesarjev 176
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031743918
Seznam fraz
piši briši tabla, bela magnetna tabla piši briši, piši briši folija
ZEMLJEVID