Kakovosten pisarniški material po ugodni ceni

Vsako podjetje pri svojem poslovanju potrebuje kakovosten pisarniški material, kot so kuverte (dimenzije so različne), kompatibilni tonerji in kartuše, fotokopirni papir, računski stroji in številne druge potrebščine, potrebne za nemoteno poslovanje.
Spletna trgovina Biroteka vam in vašemu podjetju nudi pestro izbiro kakovostnih in ličnih izdelkov o ugodni ceni. Pisarniški material je skrbno izbran, pri preverjenih dobaviteljih, saj želimo svojim kupcem ponuditi le najboljše. Možnosti, ki vam jih ponujamo so skorajda neomejene, ustvarjamo pa jih s fleksibilnostjo, dinamičnostjo in inovativnimi artikli. Pri nas dobite vse na enem mestu: zanesljive in praktične ideje, prijazno svetovanje in hitro dostavo blaga do vaših vrat.

 

 

Pisarniški material – različne dimenzije kuverte

Klasična pošta kljub novim načinom komuniciranja ostaja v vsakodnevnem poslovanju še vedno zelo pomembna. Prvi vtis je pomemben, zato ne bo odveč, če boste nekaj več pozornosti namenili izbiri pisemske ovojnice oz. kuverte. Dimenzije teh so različne, najbolj standardne pa so 125x176 mm (format B6) in 180x260 mm (format B5). 110x230 mm pa so dimenzije kuverte amerikanke, ki velja za najpogosteje uporabljano kuverto.
Standardne dimenzije olajšajo strojno sortiranje kuvert na pošti, zato boste za njihov prenos plačali nižjo poštnino. Ustrezne dimenzije kuverte pa vam bodo še dodatno prihranile čas, saj ne bo nepotrebnega zlaganja papirja, odpadejo pa tudi skrbi, da bi se vsebina, ki jo pošiljate po pošti, poškodovala.

 

 

Pisarniški material, kuverte in tonerjiFotokopirni papir – nepogrešljiv pisarniški material

Z imenom fotokopirni označujemo papir, ki smo ga vajeni uporabljati v fotokopirnih strojih, vendar so ti papirji namenjeni širši uporabi. Tovrsten pisarniški material lahko uporabimo tako v različnih tiskalnikih in fax napravah kot tudi za fotokopiranje. Fotokopirni papir je na voljo v formatu A4 ali A3, za digitalni tisk pa uporabniki posegajo po povečanih formatih A3+ ali A3++. Največji delež porabe tovrstnih papirjev se beleži v gramaturi 80 g/m2, na voljo pa so tudi v višjih. V naši spletni trgovini vam je na voljo fotokopirni papir visoke kakovosti, različnih tež in dimenzij.

 

 

Kompatibilni tonerji - alternativni proizvod originalnim tonerjem

Kompatibilni tonerji so izdelani za točno določen tiskalnik, a ne strani proizvajalca tiskalnika. Kompatibilni tonerji delujejo enako kot originalni, čas uporabnosti je enak, prav tako kakovost tiskanja. Edina razlika je ta, da so kompatibilni tonerji mnogo cenejši od originalov – tudi do 70%. Za vas to pomeni velik prihranek denarja ob popolnoma enaki kakovosti izpisa in vplivu na življensko dobo vašega tiskalnika.

Prepričani smo, da boste v naši spletni trgovini našli pisarniški material, ki ga potrebujete. Obiščite nas.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Zrim-ko d.o.o.
Naslov
Cesta dveh cesarjev 176
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031743918
Seznam fraz
pisarniški material, kuverte dimenzije, fotokopirni papir, kompatibilni tonerji
ZEMLJEVID