Črne magnetne table, piši brišiČrne magnetne table so estetske, a v pisarni praktične

Črne magnetne table so bistveno bolj praktične za oglasno desko, kot bi bila denimo klasična tabla s kredo. Kreda namreč zdravju lahko škodi - še posebej, če jo zelo veliko uporabljate. Drobni, včasih mikroskopski koščki krede se lahko tudi zvrtinčijo v zraku in tisti, ki s kredo piše po tabli, jih lahko vdihne. Če je tega veliko, se lahko z leti pojavijo zdravstvene težave. Nekaj krede namreč lahko ostane v pljučih in to zagotovo ni dobro. Ob uporabi črne magnetne table pa te nevarnosti nikakor ni. Črne magnetne table so namreč magnetne table piši briši, torej lahko na njih pišete s posebnimi belimi pisali ali pa lahko razglasne letake enostavno na to magnetno tablo piši briši pritrdite z majhnimi magneti. In seveda, ko te magnetne table piši briši čistite, vaše zdravje ni niti malo ogroženo, saj je priložen poseben flomaster, ki ga s piši briši table lahko prav enostavno in nenevarno izbrišemo. Pri nas, ki prodajamo pisarniški material v Ljubljani preko spleta, lahko seveda dobite najrazličnejši material od kuvert in kemičnih svinčnikov naprej. Cena bele magnetne table je pri nas tudi izredno ugodna.


Črne magnetne table pri nas dobite zelo poceni

Cena bele magnetne table ali črne magnetne table pri nas sta izredno ugodni, saj imamo spletno prodajo, pri kateri je znano, da so obratovalni stroški nizki. In ne le to. V našem podjetju se trudimo, da so naše stranke vsestransko zadovoljne, kar je vedno povezano s kvaliteto in ceno. Bele magnetne table zato prodajamo ugodno - prav tako kot ves pisarniški material ki ga v Ljubljani prodajamo našim strankam.


Cena bele magnetne table je pri nas konkurenčna

Cena bele magnetne table ali črne magnetne table sta pri nas ugodni, saj z izborom enega ali drugega izdelka dobite največ. Ne dobite namreč le uporabnosti, ampak tudi visoko estetsko vrednost magnetne table piši briši. Magnetna table piši briši bo namreč s svojim estetskim videzom močno obogatila vaš pisarniški prostor.