Pogoni za dvoriščna vrata - pogoni za krilna vrata in pogoni za drsna vrata

Pogoni za dvoriščna vrata nam velikokrat olajšajo delo, še posebej, če sedimo v avtomobilu ali imamo polne roke in je zato odpiranje vrat oteženo. Pogoni za vrata nam pomagajo, da lahko neovirano prehajamo z dvorišča na cesto in obratno. Obstaja več vrst pogonov: pogoni za krilna vrata so lahko montirani zunaj ali v tleh. Pogoni za vrata, ki so montirani zunaj, imajo elektromehansko ročico pritrjeno na steber in povezano s krilom vrat. Vrata se ob montaži talnega pogona na videz nič ne spremenijo, zato so takšni pogoni za krilna vrata primerni za vse, ki vam estetskost nekaj pomeni. Ker niso vsi pogoni enaki, je zelo pomembno, katerega boste izbrali. Pri izbiri je treba upoštevati tako smer kot tudi kot odpiranja vrat, pogostost odpiranja ter velikost in težo kril. Nekateri pogoni imajo avtomatizacijo dopolnjeno s fotocelico. Ta zazna ovire, ki se pojavijo na poti in krila vrat oz. avtomatske zapornice se posledično pravočasno ustavijo. Drsna dvoriščna vrata lahko upravljate z daljincem, s tipko ali skrito tipko, lahko pa se odpirajo s pomočjo senzorja. Uporabni funkciji sta tudi utripajoča lučka ter sprostitveni sistem. Slednji omogoča, da se dvoriščna vrata lahko ob morebitnem izpadu elektrike odpirajo tudi ročno.

 

Pogoni za dvoriščna vrata: tihi in preizkušeni pogoni za drsna vrata

Pogoni za drsna vrata imajo pogon z zobnikom. Nanj je nameščena zobata letev, pritrjena na avtomatska vrata. Da bodo izbrani pogoni za dvoriščna vrata primerni, morate poznati velikost in pogostost odpiranja vrat. Pogoni za vrata, ki jih najdete pri nas, imajo napajalno napetost 24 V ali 230 V. Pogoni za drsna vrata pa se razlikujejo tudi glede na težo vrat, a izbor le-teh je v našem podjetju velik; obstajajo pogoni za vrata za 500 kg, za 800 kg in za do 3500 kg. Pogoni drsnih vrat, ki jih namestimo na tla, so nastavljivi, tehnološko dovršeni in se odlikujejo po izredno tihem delovanju. Na vsa dvoriščna vrata lahko montiramo tudi ključno stikalo ali tipkalo.

 

Pogoni za vrata proizvajalcev Genius in Key so najzanesljivejši

Pogoni za dvoriščna vrata morajo biti kakovostni in zanesljivi, zato vam v našem podjetju nudimo pogone priznanih proizvajalcev Genius in Key. Vrata s pogoni za drsna vrata ali pogoni za krilna vrata ter samostojna vrata za prehod oseb lahko odpiramo na več načinov: z daljincem, magnetno kartico, domofonom in podobno. Pogoni za vrata morajo biti izbrani tudi na podlagi tega, kdaj boste vrata odpirali, kdo bo imel vstop in kdo ne, kako visoko varnost želite doseči in koliko prostora imate. Ravno zato vas lahko obiščemo, vam svetujemo in vrata tudi montiramo. Poleg tega so vam na voljo tudi rezervni deli za pogone vrat; le-te izdelujejo priznani proizvajalci, kot so Key, Genius, FAAC in CAME. Pogoni za vrata omenjenih proizvajalcev so sodobni, enostavni za montiranje in vzdržljivi, saj brezhibno delujejo v vseh vremenskih in temperaturnih razmerah. Naj bodo vaša odločitev pogoni za dvoriščna vrata podjetja AVelis! Ne bo vam žal!

 

AVelis d.o.o. | Pogoni za dvoriščna vrata, pogoni za krilna vrata in pogoni za drsna vrata – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
AVelis d.o.o.
Naslov
Žnidarčičeva ulica 27
5290 Šempeter pri Gorici
Spletna stran
E-pošta
031 323 099
Seznam fraz
pogoni za dvoriščna vrata, pogoni za krilna vrata, pogoni za drsna vrata, pogoni za vrata
ZEMLJEVID