Električna inštalacija - elektro avtomatika za vrata in električni motorji

Elektro inštalacija je delo, ki zahteva dobro poznavanje celotnega električnega sistema. Zato je zelo pomembno, da je električna inštalacija izvedena strokovno in preudarno, saj v nasprotnem primeru lahko pride do določenih težav. Čeprav verjamemo, da ste se električne inštalacije sposobni lotiti sami, vam priporočamo, da delo prepustite nam. Ker smo na tem področju strokovnjaki, vedno poskrbimo, da je elektro inštalacija izvedena optimalno. Seveda upoštevamo tudi vaše želje. Kvalitetno projektiranje električnih inštalacij in tudi sama izvedba elektroinštalacije vam zagotavljata varnost in energijsko učinkovitost, hkrati pa se vam na dolgi rok znižajo stroški, saj se izognete težavam, ki jih predstavljajo adaptacije električnega sistema v prihodnosti. S podjetjem AVelis d.o.o. je elektro inštalacija izvedena visoko kvalitetno, kar je dandanes, ko cena električne energije hitro narašča, vsekakor zelo pomembno. Nudimo vam tudi električno inštalacijo za različna avtomatska vrata, ki jih izdelujemo in montiramo sami. Na voljo vam je napredna avtomatika za vrata - električni motorji in vse, kar spada zraven.

Elektro inštalacija - naj bo električna inštalacija načrtovana preudarno

Zelo pomembno je, da je električna inštalacija načrtovana z veliko skrbnostjo. Velikokrat se izkaže, da bi bilo že v samem začetku, ko se je opravljala elektro inštalacija pri novogradnji, smotrno položiti več metrov dodatnih cevi. Nove tehnologije ter vedno več električnih porabnikov predstavljajo nujo, da so elektroinštalacije projektirane z mislijo na bodočnost. Če električna inštalacija ni dobro načrtovana, je kasneje potrebno odstranjevanje ometa in polaganje cevi na novo. Zakaj bi si povzročali preglavice, če na trgu obstajajo strokovnjaki, ki jim električna inštalacija ne predstavlja nikakršnih težav. Če ste zadovoljni le z vrhunsko opravljenimi storitvami, pokličite AVelis d.o.o. Z znanjem, izkušnjami in sodobno opremo bomo poskrbeli, da bo elektro inštalacija opravljena kvalitetno, z možnostjo priklopa naprav, ki jih boste potrebovali šele kasneje.

Avtomatika za vrata - za tekoče odpiranje poskrbijo napredni električni motorji

Znanost hitro napreduje, z njo pa se razvija tudi naše podjetje. Zakaj bi imeli standardna vrata, če vam je v današnjih časih po ugodnih cenah na voljo avtomatika za vrata? Avtomatiko za vrata podjetja AVelis odlikujejo kvalitetni električni motorji, ki delujejo skoraj neslišno. Avtomatika za vrata vam je na voljo za avtomatske parkirne zapornice ter garažna in dvoriščna vrata. Električni motorji pridejo v poštev za različne vrste vrat - drsna, krilna, okrogla, polkrožna, rolo, dvižna, sekcijska in industrijska vrata. Naše podjetje vam ne nudi le elektroinštalacije električnih motorjev, temveč tudi popravilo in vzdrževanje. Poleg avtomatike za vrata vam po želji izdelamo tudi avtomatiko za druge potrebe, npr. za video nadzor, kontrolo vstopa in registracijo delovnega časa. AVelis - strokovna električna inštalacija in napredna avtomatika za vrata po izredno ugodnih cenah. Pokličite nas in dogovorili se bomo o vseh podrobnostih.

AVelis | Elektro inštalacija, električna inštalacija, električni motorji, elektroinštalacije, avtomatika za vrata - povezave do naše spletne strani: