Avtomatska garažna vrata - drsna in dvižna garažna vrata

Katera avtomatska garažna vrata izbrati?

Razmišljate o vgradnji novih garažnih vrat? Želite prihraniti pri prostoru pred garažo in si zato ogledujete dvižna garažna vrata? V AVelis vam nudimo strokovno svetovanje z obiskom na terenu ter raznoliko izbiro površin in barv za sekcijska garažna vrata, rolo garažna vrata, industrijska vrata... Dvižnadrsna garažna vrata vam montiramo, servisiramo ter vzdržujemo. Odločite se lahko tako za ročno odpiranje kot tudi za avtomatska vrata na motorni pogon. Pogoni za garažna vrata so vključeni v našo ponudbo.

Na področju garažnih vrat vam nudimo:

Če se odločite za avtomatska drsna garažna vrata nas pokličite ali obiščite v naših poslovnih prostorih. Čeprav smo razmeroma mlado podjetje, imamo veliko izkušenj na področju izdelave in montaže avtomatskih garažnih vrat. Nudimo vam tudi drsna dvoriščna vrata ter vedno bolj priljubljene avtomatske zapornice.

Dvižna garažna vrata ali drsna garažna vrata?

Garažna vrata, dobro vidna z vaše ulice, predstavljajo arhitekturni element hiše. Poleg praktičnosti in prihranka prostora pred garažo so dvižna drsna garažna vrata primerna rešitev tudi z vidika oblikovne dovršenosti zunanje podobe vašega doma. Dodatno praktično vrednost nudijo avtomatska garažna vrata. Stranska drsna vrata so primerna predvsem za nižje garaže. Po montaži strop ostane prost. Dvižna garažna vrata pa se dvignejo v celoti pod strop garaže. Pri svetovanju na terenu smo tako pozorni tudi na elektro inštalacije, luči in morebitne druge elemente v stropu garaže. Pokličite nas in naši strokovnjaki vam bodo pri izbiri z veseljem svetovali.

Sekcijska garažna vrata ali rolo garažna vrata?

V podjetju AVelis vam nudimo sekcijska garažna vrata in rolo garažna vrata različnih barv ter površin. Sekcijska vrata so moderna predvsem v zasebnih domovih zaradi raznolikosti izvedbe, stabilnosti, izolacije in enostavnega upravljanja. Sekcijska garažna vrata so trpežna in varna. Rolo garažna vrata pa priporočamo za garaže, kjer je potreben boljši izkoristek prostora, odprtina v prostor pa je široka in visoka. Rolo vrata se pogosto montirajo na različnih industrijskih objektih. Najpogosteje so rolo vrata dvižna vrata.

AVelis | Dvižna garažna vrata, drsna garažna vrata, avtomatska garažna vrata, sekcijska garažna vrata, rolo garažna vrata - povezave do naše spletne strani: