Drsna dvoriščna vrata - samonosna, kovana in dvokrilna dvoriščna vrata

Samonosna dvoriščna vrata so najboljša drsna dvoriščna vrata!

Drsna dvoriščna vrata so izjemna! Če si želite ugodja, varnosti in praktičnosti, so samonosna dvoriščna vrata narejena prav za vas! Kovana dvoriščna vrata, dvokrilna, viseča ali kakšna druga - so zelo primerna za podjetnike, ki si želijo dobre zaščite za svoje podjetje in zaposlene v njem. Omenjena vrata pa so priročna tudi za zasebne hiše, saj ni varnost nikdar odveč, pa tudi zasebnost je s tem več kot zagotovljena. Samonosna drsna dvoriščna vrata so nekaj posebnega, saj imajo sistem, ki omogoča, da vrata ne drsijo po tleh in zato ne potrebujejo vodila. Samonosna dvoriščna vrata so na enem koncu enostavno vpeta preko nosilca in kolesc, ki so skrita v nosilnem profilu, kar vratom omogoča, da drsijo nežno in tiho. Odlikuje jih tudi okvir, ki je izdelan s statičnimi diagonalami in prenapetostjo, da se vrata ne povesijo, nadgradnja okvirja pa je iz profilnih cevi. Drsna samonosna dvoriščna vrata so močna in preizkušena! Prilagojena so glede na vremenske vplive ter težo in dolžino vrat. Drsna dvoriščna vrata so največkrat pocinkana in zato tudi izredno dobro zaščitena. Samonosna dvoriščna drsna vrata vam izdelamo upoštevajoč vaše želje in zahteve! V dvoriščna drsna vrata lahko vgradimo različne vzorce polnil. Lahko jih zapiramo in odpiramo ročno ali avtomatsko, saj lahko avtomatska vrata opremimo s sistemom za samodejno zapiranje in odpiranje.

Dvokrilna dvoriščna vrata za varnost in lep videz vašega doma

Dvokrilna dvoriščna vrata so klasična dvoriščna vrata. Zapirati in odpirati jih je možno ročno, lahko pa si prihranite nevšečnosti, recimo vstajanje iz avtomobila, saj so vam po ugodnih cenah na voljo pogoni za dvoriščna vrata za avtomatsko odpiranje in zapiranje. Dvoriščna vrata z ograjo ponavadi postavimo zato, ker polepšajo okolico hiše ali stanovanja in ne le zaradi varnosti in zasebnosti. Za slednje poskrbijo predvsem avtomatske zapornice, ki so vam na voljo v številnih različicah. Vrata vam z veseljem izdelamo z uporabo različnih materialov po vašem okusu ter v dimenzijah, barvah in oblikah, ki se bodo najbolj prilegale vašemu domu in vrtu. Dvokrilna dvoriščna vrata imajo lahko osebni prehod, pri katerem je ravno tako možna avtomatizacija, kar dodatno prispeva k povečanju vašega lagodja.

Kovana dvoriščna vrata - varnost in umetnost spojena skupaj

Dvoriščna vrata ne pripomorejo le k varnosti tistih, ki so za njimi, ampak tudi k estetskosti doma oziroma, bolje rečeno, umetniškem izgledu vrat samih. V podjetju AVelis d.o.o. vam namreč lahko po naročilu izdelamo kovana dvoriščna vrata iz železa, aluminija in drugih kovin. Največkrat so vroče pocinkana in zato izjemno odporna na zunanje vplive. Za vaša kovana dvoriščna vrata lahko izbirate med različnimi barvnimi odtenki in vzorci - tradicionalnimi ali modernimi. Poleg tega vas lahko obiščemo tudi na terenu in vam tako bolje svetujemo glede izbire. Kovana dvoriščna vrata in vsa druga, ki jih najdete v naši ponudbi, vam lahko tudi montiramo in servisiramo. Poleg tega vam lahko drsna dvoriščna vrata, pa tudi vsa druga, pomagamo vzdrževati, da bodo le-ta lepo ohranjena dlje časa in da bo njihova funkcionalnost vedno takšna, kot je bila na začetku. Torej, pridite k nam, saj vas vrata že čakajo, naša zanesljivost in strokovnost pa prav tako!

AVelis d.o.o. | Drsna samonosna dvoriščna vrata, dvokrilna dvoriščna vrata, kovana dvoriščna vrata - povezave do naše spletne strani: