Avtomatske zapornice oziroma rampe - zapornica z LED diodami

Avtomatske zapornice so hitra in preprosta rešitev za urejanje prometa, za varovanje garaž in omejitev parkirišč. Zapornice oziroma rampe nadzorujejo vhod in izhod iz parkirišč, dovozov, dvorišč, šol, parkirinih hiš, itd.

Prednosti avtomatske rampe - zapornice za dvorišča in parkirišča

Če želimo omejiti vhod na dvorišča ali parkirišča, je idealna rešitev postavitev avtomatske zapornice. Tako poskrbimo, da je prostor dostopen samo tistim, ki imajo upravljalnik rampe in nikomur drugemu. Velika prednost je avtomatika zapornice, ki omogoča odpiranje z daljinskimi upravljalci, karitcami, žetoni, ključavnicami, stikali ali domofoni. Tako lahko z zapornico upravljamo kar iz avta. Zapornica deluje tudi v primeru, da pride do izpada elektrike, saj imajo rampe vrtljivo ročico, s katero dvignete zapornico. Sicer pa imajo vse avtomatske zapornice elektromehanske sisteme z napajalno napetostjo 24V ali 230V.

Zapornica lahko vsebuje svetlobne elemente - avtomatske zapornice z LED diodami

Avtomatske zapornice se razlikujejo po dolžini letev, barvi ohišja in času odpiranja. Rampe se odprejo v nekaj sekundah, pri različnih modelih se čas razlikuje le za sekundo ali dve. Zapornice imajo lahko tudi svetlobne elemente, kot so LED diode ali luči, ki utripajo, medtem ko je zapornica aktivna. Nekateri najnovejši modeli zapornic so opremljeni tudi s sončnimi celicami in tako pripomorejo k zmanjšanju porabe električne energije in skrbi za čistejše okolje.

Svetovanje, montažo, servisiranje in rezervni deli za zapornice

Pri podjetju AVelis ponujamo kvalitetne in estetske avtomatske zapornice proizvajalcev Genius in Key. Na vašo željo opravimo tudi obisk na terenu, da vam lažje svetujemo pri izbiri prave rampe, glede na vaše potrebe, želje in okolico. Tudi za montažo zapornice vam ni potrebno skrbeti, saj pri AVelisu poskrbimo tudi za to. Zapornica ima dolgo življenjsko dobo in zahteva zelo malo vzdrževanja. V primeru, da se kaj pokvari, vam zagotavljamo servisiranje in vzdrževanje. Na voljo so vam tudi rezervni deli za zapornice. Ponujamo tudi izdelavo avtomatike za različne potrebe - avtomatske rampe, drsna dvoriščna vrata, dvižna garažna vrata in druga vrata ter elektro projektiranje.

Avtomatske zapornice in ostala ponudba

V primeru, da zapornico potrebujete za zaščito dvorišča ali garaže, lahko preverite tudi ponudbo dvoriščnih in garažnih vrat. Ta so prav tako avtomatska vrata, nadzorujete oz. upravljate jih lahko z daljincem, tipko ali celo s skrito tipko.

AVelis | Avtomatske zapornice, zapornica, rampe - povezave do naše spletne strani: