Prevajanje zaupajte le najboljšim specialistom s področja

 

Prevajanje je prenašanje pomena iz izvirnega jezika v ciljni jezik. Zato mora biti prevajalec v prvi vrsti odličen poznavalec obeh jezikov: le tako bo prevajanje res uspešno. V drugi vrsti pa mora biti tudi odličen poznavalec kulturnega okolja, v katerem se govorita in pišeta oba jezika. Pri prevajanju se namreč pogosto dogaja, da dobesedni prevod ni možen, ker bi s tem izgubili ali celo predrugačili izvirni pomen. Prevajalske storitve torej niso prenos besed, marveč prenos pomenov, ki jih je pogosto treba izraziti s popolnoma drugačnimi besedami, kot je to v izvirniku. V naši prevajalski agenciji se tega zelo dobro zavedamo, zato so naši prevajalci le preizkušeni profesionalci.

 

Naši prevajalci so le najboljši in najbolj usposobljeni

 

Ker smo del velike prevajalske mreže, imamo najboljši dostop do izvrstnih prevajalcev, ki živijo v lokalnem okolju. Gre za tako imenovane »native speakerje«, kar bi se slovensko reklo rojene govorce. Tisti, ki delajo za našo prevajalsko agencijo poleg ciljnega jezika odlično obvladajo tudi posamezna strokovna področja, kar je pri prevajanju gotovo pomembno. Pravni prevodi so področje, na katerem je še posebej pomembno, da prevajalske storitve opravljajo poznavalci.

 

Prevajanje je zahtevno in odgovorno delo specialistov

 

Prevajalske storitve z agencijoPrevajalska agencija AdriatIQa vam nudi najvišjo kakovost prevajalskih storitev ob ugodnih cenah. Vrhunske prevajalske storitve med drugim omogočajo močna mednarodna mreža in visoka strokovnost našega osebja oziroma prevajalcev. Ker za nas dela veliko sodnih tolmačev, vam lahko nudimo tudi sodne prevode. Kot del mednarodnega podjetja Skrivanek delujemo v več kot petdesetih pisarnah v Evropi, Aziji in Severni Ameriki. Naše prevajanje je tako odlično, ker naše delo temelji na štirih stebrih. Naša prevajalska agencija je usmerjena k naročniku, kar pomeni, da upoštevamo vaše želje in do rezultata pridemo najhitreje in najceneje. Smo nosilec certifikatov kakovosti ISO 9001: 2008 in EN 15038:2006, kar pomeni, da izpolnjujemo najvišje standarde na področju. Vedno se prilagajamo naročniku in okoliščinam posla. In nenazadnje, venomer razvijamo nova znanja in uvajamo nove tehnologije, trende in novosti.

 

AdriatIQa | Prevajanje pri nas opravljajo le najboljši prevajalci – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
ATE Globalis prevajalske storitve d.o.o.
Naslov
Stegne 7
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
+386 1 511 31 46
Seznam fraz
Prevajanje, prevajalci, prevajalska agencija, prevajalske storitve
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA