Pošlji povpraševanje

Sodno tolmačenjeSodni prevodi so dražji zaradi večje odgovornosti

Sodni prevodi so dejavnost, ki jo opravlja sodni tolmač. Gre za osebo, ki je posebej usposobljena, preizkušena in imenovana s strani Ministrstva za pravosodje. Sodni prevodi so opremljeni z žigom, ki jamči za resničnost in kakovost prevoda. Sodni prevodi imajo tako enakovredno veljavo kot originalni dokumenti. Takšni prevodi imajo v primerjavi z drugimi prevodi višjo ceno. Najpogosteje prevajamo pogodbe, potrdila, diplome, zdravniške izvide, spričevala, rojstne liste, matične liste in izpise iz registrov. Opozorili bi tudi na pravne prevode, ki morajo biti popolnoma točni in so zato občutljivi, čeprav niso sodni.

Sodne prevode opravljajo posebej usposobljeni tolmači

Prevajalska agencija AdriatIQa vam zagotavlja sodne prevode v najkrajšem možnem času. Naše podjetje redno sodeluje s sodnimi tolmači, ki pokrivajo več kot trideset jezikov, zato vam prevod priskrbimo v najkrajšem možnem času. Sodno tolmačenje opravlja oseba, ki je usposobljena in imenovana za tolmačenje sodnih postopkov. Sodni prevod je bolj pogost kot sodno tolmačenje, saj se slednje še največ prakticira na sodiščih in v drugih upravnih postopkih. Pravni prevodi so podobno področje, vendar jih lahko opravi tudi nekdo, ki ni sodni tolmač. Kljub temu jih mora opraviti zelo izkušen in dober prevajalec.

Pravni prevodi so za nas občutljiv projekt, kjer smo skrbni

Pravnih prevodov se vedno lotevamo projektno, in sicer v petih korakih. Najprej pregledamo obseg materiala, ki je povezan s prevodom. Opravljajo jih le tisti, ki so izvrstni poznavalci jezika in prava. Pravni prevod bo vedno natančen in razumljiv. Dosledno se držimo načela tajnosti in zaupnosti. Prevajamo s tehnološko naprednimi programskimi orodji. Podjetje AdriatIQa, ki je del mednarodne mreže Skrivanek, nudi vse vrste prevajalskih storitev. Nudimo tudi hitre prevode in lektoriramo. Vedno spoštujemo naročnikove želje in zahteve. V prevajalski proces vključujemo zanesljive in izkušene prevajalce, ki svoje delo opravljajo vestno in skrbno. Zato je naše delo vedno le vrhunsko.

Adriatiqa | Sodni prevodi v najkrajšem možnem času - povezave do naše spletne strani: