Polvotli vijaki - posebni, specifični vijaki po naročilu

V podjetju Zakrajšek d.o.o. se ukvarjamo z izdelavo strojnih veznih elementov, kot so polvotle in votle kovice, osi, sorniki in vijaki. Med slednjimi so najpogostejši metrični vijaki, izdelujemo pa tudi posebne vijake. Vijaki z metričnim navojem so lahko polni, lahko pa so polvotli. Takšni polvotli vijaki veljajo za zelo specifične in so precej redki, a hkrati zelo praktični. Uporabimo jih lahko denimo za pritrditev tečajev v steklenih vitrinah, pri katerih je tečaj pritrjen na aluminijasto oblogo. Polvotli vijaki imajo pri takšni vrsti uporabe to prednost, da se pri vijačenju zavrtajo v aluminij in ne potrebujejo tolikšne sile za vijačenje. Zato je tudi deformacija na aluminijasti obrobi manjša, kot če bi uporabili navaden vijak.

Polvotli vijaki

Za izdelovanje in popravilo orodij imamo na voljo tudi svojo orodjarno. Na leto proizvedemo prek 200 ton serijskih izdelkov po naročilu naših zadovoljnih stalnih strank. Seveda pa smo vedno na voljo tudi manjšim kupcem z njihovimi posebnimi zahtevami.

CENA VIJAKOV PO NAROČILU

Polvotli metrični vijaki - cena izdelave odvisna od vaših želja

Ker so vsi naši vijaki izdelani po naročilu, je tudi njihova cena odvisna od vaših želja. Vijake vam lahko izdelamo iz različnih materialov in v različnih dimenzijah. Tako boste lahko izbirali med vijaki iz železa (Fe), bakra (Cu), aluminija (Al), aluminijevih zlitin (AlMg) ali srebra (Ag). Različne pa so tudi dimenzije metričnih vijakov, tako polnih in polvotlih kot posebnih:

  • Premer vijaka se giblje od M 2,5 milimetra do M 6 milimetrov,
  • V dolžino lahko polvotli vijaki merijo do 40 milimetrov.

Vijaki po naročiluNaše podjetje je znano po strokovno usposobljenih zaposlenih, po dolgoletnih izkušnjah ter po jasnih ciljih. Ves čas se soočamo z novimi izzivi, trudimo se za sodoben pristop izvajanja visokokakovostnih izdelkov, z inovativnimi idejami pa razvijamo tudi zelo specifične izdelke, kakršni so polvotli vijaki. Zavedamo se, da so hiter odzivni čas ter kakovostni in zanesljivi sodelavci in dobavitelji danes ključnega pomena za uspeh.

Obiščite nas in se prepričajte o kakovosti naših izdelkov in o njihovi ugodni ceni. Naj bodo to kovice ali vijaki, cena vas bo zagotovo navdušila. Vabljeni!

Zakrajšek d.o.o. | Polvotli vijaki, vijaki cena, vijaki po naročilu - povezave do naše spletne strani: