Polvotle kovice za kovičenje zelo tankih pločevin ter elastičnih in krhkih elementov

V podjetju Zakrajšek d.o.o. izdelujemo polne in polvotle kovice, pa tudi druge vezne elemente, kot so sorniki, osi in metrični vijaki. Tako kot vse ostale izdelke tudi kovice izdelujemo po naročilu, za njihovo izdelavo pa uporabljamo različne materiale: železo (Fe), baker (Cu), medenino (CuZn) in aluminij (Al). Dimenzije premera se gibljejo od Ø 2 milimetrov do Ø 7 milimetrov, dolžina kovice pa je lahko tudi do 70 milimetrov.

Polvotle kovice

Polvotle in votle kovice uporabljamo za kovičenje zelo tankih pločevin ter elastičnih in krhkih elementov, kakršni so guma, usnje, keramika in papir. Uporabne so torej zlasti pri spajanju snovi, ki dopuščajo le majhne sile kovičenja. Polvotle kovice so namreč v primerjavi s polnimi lažje, zaradi izvrtine na koncu pa jih tudi lažje kovičiti. Sicer pa jih uporabljamo tudi za spajanje elementov, ki se morajo vrteti.

POLVOTLE KOVICE ZA PAPIR ALI USNJE

V usnjeni industriji medtem uporabljajo kovice za usnje, pri proizvodnji kartonske galanterije pa kovice za papir. Kot vezni del jih najdemo tudi pri gospodinjskih aparatih. Prav tako so polvotle kovice uporabne v elektro industriji.

Kovice za usnje za poseben videz oblačil in obutve

Odlično idejo za popestritev usnjenih oblačil in obutve predstavljajo polne in polvotle kovice za usnje. Kombinacija kovic in usnja je res posebnega, paziti moramo le, da enega ali drugega ni preveč. Kovice za usnje lahko krasijo tudi torbe in torbice - predvsem jih lahko uporabimo za spajanje ročajev na torbah, pa tudi pri usnjenih pasovih.

Kovice za usnjePolvotle kovice za papir kot dekoracija in spojni element

Polvotle kovice lahko uporabljamo tudi kot okrasen element pri izdelavi voščilnic ali vabil, kot spojni element, pa tudi pri sestavljanju različnih dekoracij iz papirja. Dekorativne kovice za papir so lahko različnih barv in oblik, saj jih izdelujemo tudi iz barvnih kovin.

Polvotle kovice torej niso namenjene le industrijski proizvodnji, pač pa se odlično obnesejo tudi kot okrasne kovice za usnje in papir. Obiščite našo spletno stran in si oglejte našo ponudbo.

Zakrajšek d.o.o. | Polvotle kovice za papir ali usnje - povezave do naše spletne strani: