Pošlji povpraševanje

Prodaja vijakov - varnostni vijaki za platišča kot zaščita pred tatovi

Varnostni vijaki za platišča so vijaki, ki varujejo platišča pred krajo. Uporablja se jih predvsem za aluminijasta platišča, saj so ta dražja in atraktivnejša, in kot taka zelo zanimiva za tatove. Na žalost se zdi, da je teh vedno več, zato mora biti vsako platišče ustrezno zaščiteno. Poskrbite, da bodo varnostni vijaki prisotni na vseh platiščih vašega vozila. Če so varnostni vijaki kvalitetni, je dovolj že en sam varnostni vijak na vsakem platišču. Prodaja vijakov po izredno ugodnih cenah poteka v Vulkanizerstvu Špan. Naši varnostni vijaki so zaščitili že mnoga platišča. Naj zaščitijo tudi vaša.

Kvalitetni varnostni vijaki za mirno spanjeVarnostni vijaki

Ste ponosni lastnik dragih aluminijastih platišč? Ste v skrbeh, da vam jih ukradejo nepridipravi? Za vas imamo rešitev - prodaja vijakov v spletni trgovini Vulkanizerstva Špan. Varnostni vijaki za platišča so produkt računalniškega sistema, ki zagotavlja, da se skoraj vsak komplet varnostnih vijakov razlikuje od drugega. V paketu je priložen unikaten ključ, ki lahko odvije le vaše varnostne vijake. Naj bo vaš spanec miren. Ne pozabite, prodaja vijakov po izredno ugodnih cenah možna le v podjetju Vulkanizerstvo Špan.

Naj nepridiprave presenetijo varnostni vijaki za platišča

Varnostni vijaki, ki jih prodajamo v našem vulkanizerstvu, so proizvodi priznanih proizvajalcev. Na voljo so vam kvalitetni varnostni vijaki Alessio, Bimecc, Blocky, Eurasia in Farad Flower. Cene so zelo ugodne, zato se nakup zagotovo izplača. Glede na visoko vrednost vaših platišč je strošek za vijake zanemarljiv. Res je potrebno zelo malo, da so platišča na vozilu ustrezno zaščitena. Ne prepustite stvari naključjem in se odločite za varnostne vijake. Varnostni vijaki za platišča so vam na voljo v različnih dimenzijah, zato so primerna za vsa platišča. Prodaja vijakov Vulkanizerstva Špan - kvalitetni varnostni vijaki za kakršnokoli platišče.

Prodaja vijakov | Varnostni vijaki se lepo podajo k platiščemVijaki za platišča

Se bojite, da bi varnostni vijaki ogrozili atraktiven videz vaših alu platišč? Z našimi vijaki s tem vprašanjem ne boste imeli težav, saj se izredno lepo podajo k platiščem. Izbirate lahko med različnimi oblikami glav vijakov, vsi vijaki za platišča pa so izdelani iz kakovostnih materialov, odpornih proti koroziji in rjavenju. V naši spletni trgovini lahko naročite tudi varnostne matice, seveda pa so vam na voljo še vsi ostali vulkanizerski produkti. Letne, zimske in celoletne pnevmatike priznanih proizvajalcev, kvalitetna alu in jeklena platišča ter okrasni pokrovi zanimivih oblik. Vabimo vas, da nas obiščete v Ljubljani in se na lastne oči prepričate o kvaliteti in ugodnih cenah naših vulkanizerskih produktov.

Vulkanizerstvo Špan | Prodaja vijakov - varnostni vijaki za platišča - povezave do naše spletne strani: