Pošlji povpraševanje

Okrasni pokrovi za platišča poskrbijo za izjemen videz vašega vozila

Okrasni pokrovi za platišča so dekorativni pokrovi, ki se uporabljajo za jeklena platišča, kjer prekrijejo celotno kolo. Nudijo atraktiven videz, poleg tega pa jih zaščitijo pred vremenskimi vplivi. Pokrovi platišč zadržijo prah in ostalo nesnago, zato na vaših platiščih veliko težje pride do razjed in rjavenja. Kvalitetni pokrovi za platišča so vam v mnogih oblikah in dimenzijah na voljo v Vulkanizerstvu Špan.

Okrasni pokrovi za platiščaVašemu vozilu nudijo unikaten izgled

Okrasni pokrovi za platišča niso namenjeni samo atraktivnemu videzu ampak poskrbijo tudi za zaščito jeklenih platišč. V naši spletni trgovini so vam pokrovi platišč na voljo v različnih dimenzijah, od 13'' do 17''. Izbirate lahko med številnimi modeli priznanih proizvajalcev, ki jih odlikuje visoka kvaliteta. Naj bo vaš avtomobil atraktivnega in unikatnega izgleda - zapeljite se do našega vulkanizerstva in si jih oglejte v živo. Ker je ponudba izredno pestra, smo prepričani, da se okrasni pokrovi najdejo tudi za najbolj zahtevno stranko.

Pokrovi za platišča so izdelani iz kvalitetnih materialov

Pokrovi platišč so zelo pomemben del koles za vse lastnike jeklenih platišč. Med najbolj priljubljenimi so Zollex, ki so izdelani iz zelo odpornih materialov. Visoko kakovostna plastika se dobro spopada s tresljaji, ki jih povzročajo nemirne ceste. Posebni zatiči pa zagotavljajo, da so okrasni pokrovi zelo dobro pritrjeni na jeklena platišča. Obiščite Vulkanizerstvo Špan - pomagali vam bomo izbrati prave pokrove za vaše vozilo in poskrbeli, da bodo še dolgo služili svojemu namenu.

Vplivajo na aerodinamičnostPokrovi za platišča

Pokrovi platišč, ki so vam na voljo v našem vulkanizerstvu, so kakovostno izdelani in kot taki vplivajo na aerodinamičnost vozila. To vpliva na boljši oprijem vozila na cestišče, hkrati pa zmanjša porabo goriva. Seveda je vpliv na gorivo minimalen, toda vsi vemo, da se v današnjem času v denarnici pozna vsak prevožen kilometer. Vabimo vas, da si ogledate našo spletno trgovino, kjer so vam na voljo okrasni pokrovi različnih modelov in dimenzij.

Smo izkušeno vulkanizerstvo in znamo poskrbeti za vaše vozilo

V naši spletni trgovini so vam na voljo okrasni pokrovi in mnogi drugi produkti. Pri nas v celoti poskrbimo za obutev vaših jeklenih konjičkov, dobavljamo pa le visoko kakovostne produkte. Atraktivna aluminijasta platišča, jeklena platišča, pnevmatike priznanih proizvajalcev, varnostni vijaki... vse to in še več vam po ugodnih cenah nudimo v Vulkanizerstvu Špan.

Avtoservis Špan d.o.o.| Okrasni pokrovi za platišča, pokrovi platišč - povezave do naše spletne strani: