Pošlji povpraševanje

Ročna avtopralnica Špan

Avtopralnica vam nudi ročno pranje vseh vrst vozil. Avtopralnica Špan poskrbi tudi za notranje čiščenje vašega vozila, globinsko čiščenje vozil, kemično čiščenje, pranje motorja in poliranje vozil. Ročno pranje pa ni edina dejavnost s katero se ukvarjamo v podjetju Špan. Vulkanizerstvo Špan je na slovenskem trgu prisotno že več kot dvajset let. Nahajamo se na dveh lokacijah - ročna avtopralnica Špan je na Viču - Cesta dveh cesarjev 176, kjer imamo tudi svojo avtooptiko, na tej lokaciji pa vam nudimo tudi druge vulkanizerske storitve. Vulkanizerstvo Špan najdete na Galjevici 11a. Vabljeni, da nas obiščete!

Ročna avtopralnica in ročno pranje vozil

Ročno pranje vozil je temeljito pranje vozila od strehe do podvozja. Ročna avtopralnica Špan bo poskrbela za globinsko čiščenje vozil vseh vrst vozil. Ročno pranje je ekonomično in okolju bolj prijazno pranje, prav tako pa kvalitetnejše, saj omogoča čiščenje tudi težje dostopnih mest v vozilu.

Natančno in kakovostno ročno pranje vozil

Špan avtopralnica za ročno pranje vozil uporablja profesionalne šampone. Z izpiljeno tehniko nanašanja in izpiranja bo poskrbelo za visok sijaj vašega vozila. Ročno pranje odlikuje natančnost, saj tako pranje omogoča čiščenje tudi težje dostopnih mest vašega avtomobila. Po pranju vam ponujamo tudi kvalitetno poliranje vozil. Ročna avtopralnica Špan bo v celoti poskrbela za sijaj vašega avtomobila - obiščite nas!


Ročna avtopralnica Špan - ostale storitve:

Avtopralnica Špan vam nudi ročno pranje ter notranje kemično čiščenje vseh vrst vozil, pranje motorja in poliranje vozila. Zagotovite si ugodne storitve, ki vam jih nudi ročna avtopralnica Špan.

Avtopralnica in vulkanizerstvo Špan

PodjetjeAvtoservis Špan d.o.o. odlikuje poznavanje vseh vrst vozil. V naših delavnicah in avtopralnici bomo strokovnjaki iz podjetja poskrbeli za vašega jeklenega konjiča. Odlikuje nas tradicija in izkušnje, saj podjetjeAvtoservis Špan d.o.o. na slovenskem trgu deluje že več kot dvajset let. S svojim znanjem in izkušnjami, ki jih z veseljem delimo z vami, za vas opravljamo vulkanizerske storitve kakovostno in ugodno, ročno pranje vozil v naši avtopralnici pa bo zagotovilo popoln sijaj vašega vozila.

Avtoservis Špan d.o.o.| ročna avtopralnica - povezave do naše spletne strani: