Pošlji povpraševanje

Aluminijasta in rabljena alu platišča atraktivnih oblikProdaja alu platišč

V našem vulkanizerstvu lahko kupite atraktivna nova ali rabljena alu platišča različnih dimenzij. Aluminijasta so izredno atraktivna, toda lep videz še ni vse, kar vam nudijo naša aluminijasta platišča, saj so zaradi kvalitetne zlitine tudi zelo lahka. Prodaja novih in rabljenih alu platišč poteka preko spletne trgovine ali v eni izmed naših poslovnih enot po zelo ugodnih cenah. Omogočamo vam možnost plačila za aluminijasta platišča na obroke. Poleg prodaje vam po ugodnih cenah izvedemo tudi popravilo alu platišč. Če stremite k popolnosti, nikar ne zamudite priložnosti. Naša nova ali rabljena aluminijasta platišča vrhunskih proizvajalcev vas vsekakor ne bodo razočarala. Vulkanizerstvo Špan - prodaja alu platišč znanih blagovnih znamk po ugodnih cenah.

Prodaja novih in rabljenih alu platišč

Ste mislili, da ALU aluminijasta platišča služijo le atraktivnemu izgledu? Ne, tista, ki so v večini primerov narejena iz zlitine aluminija in magnezija, vam nudijo tudi izredno funkcionalnost. Priljubljena so tudi zato, ker so ta platišča lažja od navadnih, kar vpliva na manjšo celotno težo avtomobila in posledično na nižjo porabo goriva. To je dandanes vsekakor dobrodošlo, saj se cena goriva strmo vzpenja. Poleg tega aluminijasta platišča prevajajo toploto bolje kot jeklena, zato težje pride do pregrevanja zavor. Zavedamo se, da nakup lahko predstavlja precej velik strošek, zato vam omogočimo nakup platišča na obroke. Prodaja v Vulkanizerstvu Špan je izvedena v najkrajšem možnem času, saj lahko nova ali rabljena priznanih proizvajalcev naročite kar preko spleta.

Nudimo vam nova in rabljena aluminijasta platišča vrhunskih proizvajalcevAluminijasta platišča

Dolgoletne izkušnje na področju vulkanizerstva so nam dale vedeti, da kupci alu platišč ogromno dajo na atraktiven izgled platišč in visoko kvaliteto. Zato so vam pri nas na voljo nova ali rabljena svetovno priznanih proizvajalcev. Možen je dogovor za nakup platišča na obroke.

Prodaja alu platišč v spletni trgovini Vulkanizerstva Špan:

  • DOTZ
  • AEZ
  • OZ
  • DEZENT
  • ENZO
  • Ostala aluminijasta priznanih blagovnih znamk
  • so vseh dimenzij; 15 col, 16 col, 17 col, 18 col, ...

Poleg alu platišč lahko po izredno ugodnih cenah v naši spletni trgovini kupite tudi jeklena platišča. Na voljo so vam tudi pnevmatike svetovno znanih proizvajalcev, okrasni pokrovi in varnostni vijaki, ki bodo vaša nova ALU platišča zavarovali pred krajo.

Nudimo vam hitro in ugodno popravilo

Je prišlo do mehanske poškodbe vaših aluminijastih platišč? Ne skrbite, v Vulkanizerstvu Špan poskrbimo tudi za popravilo alu platišč. Pri nas kvalitetno opravimo dela, kot so varjenje, peskanje in ravnanje platišč. Poleg tega vam jih lahko spoliramo, po želji pa tudi prebarvamo. Če so vaša platišča kakorkoli poškodovana, vam priporočamo, da se čim prej oglasite pri nas. Dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da je popravilo opravljeno hitro in kvalitetno.

Avtoservis Špan d.o.o.| Rabljena aluminijasta platišča - prodaja in popravilo alu platišč, možnost plačila platišč na obroke - povezave do naše spletne strani: