Najem mini bagra - izposoja gradbene mehanizacije prinaša številne prednosti

Najem strojev za premikanje materiala, tako mini bagra kot ostalih delovnih strojev, prinaša številne prednosti, tako operativne kot finančne. V podjetju Teknoxgroup vam lahko v izposojo ponudimo najnovejšo gradbeno mehanizacijo, ki je v skladu z vsemi veljavnimi zakoni in predpisi. Stroji, katerih povprečna starost je manj kot 18 mesecev, zagotavljajo maksimalno učinkovitost, kar pripomore k minimalni možnosti okvar in zastojev, ter prinaša kar največjo produktivnost na delovišču. Stroji so na voljo s kompletno konfiguracijo in popolno opremljenostjo, kar zvišuje učinkovitost in vam omogoča, da skrajšate čas, potreben za izvedbo delovne naloge, obenem pa prihranite pri stroških zanjo.
Cene za najem Cat bagrov ali katerega drugega stroja, na primer kombinirke, vključujejo tudi redno servisiranje. V primeru daljšega zastoja v delovanju vam bomo zagotovili nadomestni stroj, enakega ali podobnega. Uporabe stroja vam za obdobje zastoja ne bomo zaračunali.
Vsi naši stroji so zavarovani za primer kraje, požara ali vandalizma, prav tako pa so stroji, ki so v uporabi na javnih cestnih površinah, ustrezno registrirani. Še več, za vašo varnost so stroji opremljeni tudi z zavarovalnim kritjem proti vsem tveganjem, celo za primer nezgod, ki so posledica napačnega upravljanja.

Izposoja gradbene mehanizacije - kratkoročna, dolgoročna in fleksibilna

Najem mini bagraKratkoročen najem bagra je omejen v smislu trajanja, ne pa tudi v smislu ugodnosti. Kljub temu, da je obdobje izposoje kratko, vam zagotavljamo maksimalno podporo in vzdrževanje naprave. Prav tako je mogoč transport stroja na in z vašega gradbišča. Dolgoročna izposoja gradbene mehanizacije pa je namenjena vsem, ki boste stroj potrebovali za obdobje, ki presega eno leto. Dolgoročen najem mini bagra obenem prinaša možnost prilagajanja stroja vašim osebnim potrebam, v skladu z natančno določenimi zahtevami proizvodnje. Pogodba vključuje tudi servisno podporo stroja v obliki preventivnega vzdrževanja in popravil, ki ju je moč opravljati kar na vaših gradbiščih.

Za vaše izjemne potrebe nudimo tudi fleksibilen najem. Podjetjem, ki redno izkoriščajo prednosti najema, s tovrstno pogodbo ponujamo možnost zamenjave tipov in velikosti strojev glede na posamezne proizvodne faze.

Prepričani smo, da bomo skupaj našli pravo rešitev, ki bo ustrezala potrebam vašega podjetja in ki ustreza vašemu proizvodnemu ciklu. Najem bagra cenik, naj bo to mini, srednji ali veliki bager, v našem podjetju prinaša nove priložnosti, katerih prednosti boste lahko optimalno izkoristili pri svojem poslovanju. V naši ponudbi najdete tudi rabljene delovne stroje, kot so na primer rabljeni rovokopači.

Vabljeni na našo spletno stran!


Teknoxgroup | Ugodna cena najema gradbene mehanizacije Cat

  • Najem bagra
  • Najem Cat mini bagra
  • Izposoja Cat gradbene mehanizacije