Pošlji povpraševanje

Valjar - delovni stroj namenjen pripravi terena za gradnjo poti in cest

Pri vsaki večji gradnji potrebujemo gradbeno mehanizacijo. Lahko gre zgolj za izkope jaškov, kjer si pomagamo z manjšimi bagri, ali pa za večje izkope in rušenja objektov, kjer potrebujemo pomoč večjih naprav. Za planiranje in utrjevanje tal pa uporabljamo valjar.
Cat vibracijski kompaktor oziroma valjar za zemljo je gradbeni stroj, ki ga odlikujeta izjemno enostavno upravljanje ter odlična vidljivost do roba valjev in do zadnjega dela stroja. Gre za večnamenski stroj z več možnostmi za povečanje produktivnosti in učinkovitosti. Kabine so oblikovane tako, da zagotavljajo kar največje udobje.
V podjetju Teknoxgroup vam je na voljo nova gradbena mehanizacija CAT® s pripadajočimi delovnimi priključki. Bogato ponudbo dopolnjuje široka paleta različno velikih pnevmatskih valjarjev z različnimi konfiguracijami, saj je naš namen zadostiti različnim potrebam. Na voljo je tudi rabljena gradbena mehanizacija - poleg rabljenih bagrov in nakladalcev boste našli tudi vibracijskirabljeni valjar za asfalt. Vsak od ponujenih rabljenih strojev je razvrščen v ustrezno kategorijo (od 1 do 5) glede na stanje uporabe. Ta vam pomaga, da se lahko informirano odločate o svojem nakupu.

Valjar za zemljo - ugodna izposoja gradbene mehanizacije

Valjar rabljeniV podjetju Teknoxgroup vam lahko v izposojo ponudimo najnovejšo gradbeno mehanizacijo, ki ustreza vsem veljavnim zakonom in predpisom. Povprečna starost strojev je manj kot 18 mesecev, kar zagotavlja njihovo maksimalno učinkovitost na delovišču in minimalno možnost okvar ali zastojev. Novi ali rabljeni stroji, med njimi tudi vibracijski valjar za asfalt, so na voljo s kompletno konfiguracijo in so v celoti opremljeni. Cena najema vključuje tudi vse redno servisiranje. V našem podjetju se namreč podpora izdelkom, torej vzdrževanje in servis, nadaljuje tudi po dostavi nove, rabljene ali najete gradbene mehanizacije. Za čim bolj kakovosten in hiter servis gradbene mehanizacije zagotavljamo najboljšo razpoložljivost rezervnih delov, kar vam bo omogočilo, da boste kar najhitreje opravili vsa potrebna popravila ali vzdrževalna dela in se v najkrajšem možnem času vrnili na delo.
Izposoja strojev je lahko kratkoročna ali dolgoročna, na voljo pa je tudi fleksibilna formula. Ta omogoča možnost zamenjave tipov in velikosti strojev glede na posamezne proizvodne procese.

Obiščite nas in izkoristite prednosti, ki vam jih prinaša najem gradbene mehanizacije. Vabljeni tudi na našo spletno stran.


Teknoxgroup | Nakup vibracijskega valjarja za asfalt ali zemljo - povezave do naše spletne strani: