Pošlji povpraševanje

Rovokopač oz. bager nakladalec omogoča izkop jarkov in nakladanje materiala

Podjetje Teknoxgroup je zastopnik podjetja Caterpillar na območju Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Kosova in Albanije. Cat gradbena mehanizacija omogoča kakovostno izvajanje vseh del na gradbišču, saj so delovni stroji močni, udobni in po zaslugi številnih delovnih priključkov vsestransko uporabni. Ponudbo sestavljajo različni bagri, bager nakladalec oz. rovokopač (imenovan tudi kombinirka), dozerji, valjarji, kamioni za vožnjo izven cestnih površin, nakladalci na kolesih, traktorji goseničarji in teleskopski manipulatorji. Poleg nove pa našo ponudbo dopolnjuje tudi rabljena gradbena mehanizacija različnih proizvajalcev, tudi znamke Caterpillar. V našem podjetju vam nudimo tudi možnost najema gradbene mehanizacije. Rovokopač ali kateri drugi stroj lahko najamete za krajši ali daljši čas, ponujamo pa vam tudi možnost fleksibilnega najema, ki vključuje možnost zamenjave tipov in velikosti strojev glede na posamezne proizvodne faze.
Medtem ko je lahka gradbena mehanizacija, kamor na primer sodi mini bager, namenjena predvsem izkopavanju in ureditvi zemljišča, pa za izkope, nasipanje in prenašanje materiala na transportna sredstva (kamione) potrebujemo nakladalce in rovokopače. Nakladalec uporabljamo za npr. nalaganje materiala na transportno sredstvo, medtem ko nam bager nakladalec oz. rovokopač pomaga tudi pri izkopavanju. Rovokopač lahko uporabimo tudi za kar nekaj drugih del.

Rezervni deli Caterpillar pomembni za kakovosten in hiter servis rovokopača

Rovokopač CaterpillarNaše podjetje vam po dostavi nove, rabljene ali najete enote zagotavlja odlično podporo izdelku. Za kakovostno vzdrževanje in profesionalen servis rovokopača oziroma kombinirke bodo poskrbeli servisni tehniki z dolgoletnimi izkušnjami s terena, sposobnostmi in znanjem. Zavedamo se, da so za kakovosten in hiter servis gradbene mehanizacije ključnega pomena tudi rezervni deli, zato vam zagotavljamo najboljšo razpoložljivost rezervnih delov. Naša skladišča so dobro založena, hkrati pa imamo dostop do zalog rezervnih delov CAT®, tako da vam lahko pravočasno zagotovimo rezervni del, ki ga potrebujete. Tako boste kar najhitreje opravili vsa potrebna popravila ali vzdrževalna dela in se v najkrajšem možnem času vrnili k delu. Dobavimo vam lahko nove, klasične in obnovljene rezervne dele.

Caterpillar rovokopač bo v celoti zadostil vašim potrebam po izkopavanju jarkov in prenašanju izkopanega materiala na kamione.

Obiščite našo spletno stran in si oglejte našo ostalo ponudbo. Vabljeni!


Teknoxgroup | Bagri in nakladalci po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani: