Pošlji povpraševanje

Servis in vzdrževanje nove, rabljene ali najete gradbene mehanizacije

Podjetje Teknoxgroup vam kot zastopnik podjetja Caterpillar na območju Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Kosova in Albanije lahko ponudi najnovejšo gradbeno mehanizacijo s pripadajočimi delovni priključki. Cat težka gradbena mehanizacija omogoča kakovostno izvajanje vseh del na gradbišču. Medtem ko bo za izkope jaškov in ureditev okolice poskrbela lahka gradbena mehanizacija, kot so mini in manjši bagri, pa tudi bagri nakladalci, za večje izkope in rušenja objektov potrebujemo pomoč srednjih in velikih bagrov. V ponudbi imamo tudi rabljeno gradbeno mehanizacijo, tako nove kot rabljene gradbene stroje pa je mogoče tudi najeti.
V našem podjetju se podpora izdelkom, tj. vzdrževanje in servis, nadaljuje tudi po dostavi nove, rabljene ali najete gradbene mehanizacije. Poleg ustrezne podpore, ki jo opravljajo izkušeni servisni tehniki z bogatim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami s terena, vam zagotavljamo najboljšo razpoložljivost rezervnih delov. Ta vam omogoča, da boste kar najhitreje opravili vsa potrebna popravila ali vzdrževalna dela in se v najkrajšem možnem času vrnili k delu. Na povpraševanja po rezervnih delih se odzovemo takoj, dobavimo pa vam lahko nove, klasične ali obnovljene rezervne dele.

Rezervni deli in servis za mini bagre in rovokopače

Servis gradbene mehanizacije - rezervni deliV naših dobro založenih skladiščih vas čaka na tisoče rezervnih delov, potrebnih za kakovosten in strokoven, predvsem pa za hiter servis za mini bagre in rovokopače. Če potrebnega rezervnega dela ni na zalogi, vam ga dobavimo prek hitre pošte ter s tem precej skrajšamo dobavni rok. Poleg novih so na voljo tudi obnovljeni rezervni deli za rovokopače in ostalo gradbeno mehanizacijo. Družba Caterpillar s svojimi visokimi standardi obnove in ključnimi tehničnimi posodobitvami zagotavlja izjemno zmogljivost, zanesljivost in dolgo življenjsko dobo obnovljenih delov.
Cenovno ugodno alternativo za servis starejše gradbene mehanizacije predstavlja Caterpillarjeva linija klasičnih rezervnih delov Classic™ Parts. Staranje opreme in njena zmanjšana tržna vrednost zagotovo vplivata na odločitev glede nakupa rezervnih delov. Klasični Cat rezervni deli bodo zadovoljili vaše potrebe po kakovostnem popravilu naprave v primerih, ko omenjeni dejavniki od lastnikov opreme zahtevajo čim bolj gospodarno rešitev.

Teknoxgroup je idealen partner na področju oskrbe z rezervnimi deli. Obiščite našo spletno stran in preverite našo bogato ponudbo Cat gradbene mehanizacije. Vabljeni!

Teknoxgroup | Kakovostna in cenovno ugodna podpora gradbenih strojev - povezave do naše spletne strani: