Pošlji povpraševanje

Gradbena mehanizacija za izkopavanje in premikanje materiala

Podjetje Teknoxgroup vam v svojem bogatem prodajnem programu nudi široko paleto nove gradbene mehanizacije družbe Caterpillar, ki slovi po močnih, udobnih in vsestransko uporabnih delovnih strojih. Ponudbo sestavljajo raznovrstni bagri, kot so mini bager, nakladalec in rovokopač, na voljo pa so tudi Cat dozerji, kamioni, grederji, valjarji, teleskopski manipulatorji, traktorji goseničarji in drugi gradbeni stroji. Prav tako vam nudimo vse pripadajoče delovne priključke.
Namesto za novo, se lahko odločite tudi za rabljeno gradbeno mehanizacijo različnih proizvajalcev. Vsak od ponujenih rabljenih strojev je razvrščen v ustrezno kategorijo (od 1 do 5) glede na stanje uporabe, kar vam bo v veliko pomoč pri odločitvi za nakup. Gradbeno mehanizacijo si lahko tudi izposodite - ponujamo vam različne opcije najema najnovejče Cat opreme in tehnologije.

Gradbena mehanizacija za manjša dela in masovne izkope

Lahka gradbena mehanizacija, kamor sodi predvsem Cat mini bager, je namenjena izkopu jaškov in ureditvi dvorišč. Za večje izkope, nasipe in prenos materiala na prevozna sredstva pa bodo poskrbeli večji stroji, kot sta na primer bager nakladalec in rovokopač.
Široka paleta Cat mini bagrov nudi učinkovito kopanje in visoko produktivnost pri vsakem delu. Najlažji mini bager tehta zgolj 935 kilogramov, njegova moč znaša 9,6 kW, njegov največji doseg pa je 3,074 metra. Zaradi njegove nizke teže se ga lahko prepelje na gradbišče na prikolici. Največji izmed mini bagrov pa je težak 8400 kilogramov, neto moč je 48,5 kW, največji doseg pa 7,02 metra.
Cat ima v ponudbi veliko številko različnih nakladalcev na kolesih. Najmanjši nakladalec ima neto moč 52 kW in delovno težo 6350 kg, medtem ko ima največji nakladalec na kolesih neto moč 1092 kW in delovno težo 195.434 kg. Med bolj zastopane modele spada tudi rovokopač, kot imenujemo bagre nakladalce, ali po domače kombinirka.

Gradbena mehanizacija - odlična podpora izdelka po dostavi

Gradbena mehanizacija - mini bagerPri podjetju Teknoxgroup vzdrževanje in servis mehanizacije nadaljujemo tudi po dostavi nove, rabljene ali najete enote. Za kakovosten servis za mini bagre pa tudi za Cat rovokopača in ostalo gradbeno mehanizacijo bodo poskrbeli izkušeni servisni tehniki z bogatim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami s terena.
H kakovostnemu, predvsem pa hitremu servisu pripomore tudi razpoložljivost rezervnih delov. Naša dobro založena skladišča ter dostop do zalog rezervnih delov CAT® nam omogočajo, da vam pravočasno zagotovimo rezervni del, ki ga potrebujete. Tako boste lahko kar najhitreje opravili vsa potrebna popravila ali vzdrževalna dela in se v najkrajšem možnem času vrnili na delo. Dobavimo vam lahko nove, klasične in obnovljene rezervne dele.

Gradbena mehanizacija Caterpillar - kakovost, učinkovitost, zanesljivost ter ugodna cena. Vabljeni k ogledu naše spletne strani.


Teknoxgroup | Cenovno ugodna gradbena mehanizacija - povezave do naše spletne strani: