Pošlji povpraševanje

Nakladalec - bagri in nakladalci namenjeni masovnemu nakladanju in izkopavanju

Družba Caterpillar s svojimi močnimi, udobnimi in vsestransko uporabnimi stroji postavlja standarde v industriji. Naprave so oblikovane tako, da lahko v krajšem času z njimi opravite več dela. Nova Cat težka gradbena mehanizacija vam je skupaj s pripadajočimi delovnimi priključki na voljo tudi v podjetju Teknoxgroup.
Gradbeno mehanizacijo potrebujemo pri vsaki obsežnejši gradnji. Za izkope, nasipanje in prenašanje materiala na transportna sredstva (kamione) bodo poskrbeli nakladalci in bagri nakladalci (imenovani tudi rovokopač ali kombinirka). Nakladalec uporabimo za nakladanje materiala, ki ga iztrese na transportno sredstvo. Bagri nakladalci pa nam z različnimi žlicami ali drugimi delovnimi priključki pomagajo tudi pri izkopavanju materiala.
V naši ponudbi so tudi rabljeni delovni stroji. Vsak od ponujenih rabljenih strojev, naj bo to bager, kombinirka ali valjar, je razvrščen v ustrezno kategorijo (od 1 do 5) glede na stanje uporabe, kar vam pomaga pri odločitvi za nakup.

Nakladalci na kolesih - majhni, srednji, veliki nakladalci ter kompaktni nakladalec

Nakladalec CatCat kompaktni nakladalci na kolesih so zelo učinkoviti in vsestranski, saj lahko nanje namestimo širok nabor delovnih priključkov. V enem stroju so združeni velika izhodna moč, kratki delovni cikli in izjemna učinkovitost. Poleg tega pa je z njimi enostavno delati in jih upravljati. Izreden domet, odlična preglednost in enostavna komandna palica omogočajo enostavno in učinkovito nalaganje tovora.
Prostorna in ergonomsko oblikovana kabina s komandno palico tako pri majhnih, kot srednjih in velikih nakladalcih zagotavlja udobje skozi ves delovni dan. Srednji Cat nakladalci lahko premikajo večje količine materiala ob nižjih stroških in delujejo dlje od katerega koli drugega stroja. Cat veliki nakladalci na kolesih so izdelani s ciljem zagotavljanja varnosti, vzdržljivosti, zanesljivosti, enostavnosti servisiranja in maksimalne produktivnosti pri najkrajših možnih zastojih pri delu in optimizirani proizvodnji.

Caterpillar nakladalci na gosenicah - srednji in veliki ter nakladalci za ravnanje z odpadki

Hidrostatični pogon in elektronska kontrola omogočata srednjim in velikim nakladalcem hitro in enostavno delo ter izredno sposobnost manevriranja. Kockasta oblika šasije zagotavlja boljšo vzdržljivost, odpor proti zvijanju in trdno osnovo za komponente. Zaradi nihanja šasije se izboljša vleka, nakladalec je bolj stabilen, pritisk na šasijo pa se zmanjša.
Nakladalci na gosenicah za ravnanje z odpadki lahko delajo na kakršnem koli terenu. Nakladalec tako lahko opravlja različne naloge na deponijah, primeren pa je tudi za premikanje materiala pri rušenju ali gradnji.

Bagri, nakladalci in ostala naša ponudba vam je na ogled na naši spletni strani.

Vabljeni!


Teknoxgroup | Prodaja in najem gradbene mehanizacije - povezave do naše spletne strani: