Pošlji povpraševanje

Mini bagri del bogate ponudbe gradbene mehanizacije Caterpillar

Podjetje Teknoxgroup je zastopnik podjetja Caterpillar na območju Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Kosova in Albanije. Cat gradbena mehanizacija omogoča kakovostno izvajanje vseh del na gradbišču. V naši ponudbi boste tako našli različne bagre, kamor sodi na primer mini bager, pa tudi srednje in velike bagre, v ponudbi je tudi bager nakladalec oz. rovokopač, valjarji kamioni za vožnjo izven cestnih površin, teleskopski manipulatorji, traktorji goseničarji in drugi delovni stroji. Naš prodajni program nove gradbene mehanizacije dopolnjujejo pripadajoči delovni priključki, nudimo pa tudi rabljene delovne stroje. Tako novo, kot rabljeno mehanizacijo je mogoče tudi najeti.
Kakovostno in profesionalno podporo strojem, vzdrževanje in servis zagotavljamo tudi po njihovem nakupu ali najemu. Da boste lahko kar najhitreje opravili servis za mini bagre ali druge gradbene stroje in se v najkrajšem možnem času vrnili k delu, so vam ves čas na voljo Cat rezervni deli. Naša skladišča so dobro založena, prav tako imamo dostop do zalog rezervnih delov Caterpillar. Če torej potrebnega rezervnega dela ni na zalogi, vam ga dobavimo prek hitre pošte, s čimer znatno skrajšamo dobavni rok. Na voljo so novi, klasični in obnovljeni rezervni deli. Ob nakupu rezervnega dela boste prejeli tudi ustrezno garancijo.

Mini bagri - učinkovito kopanje in visoka produktivnost pri delu

Mini bagri CaterpillarTako veliki in srednji, kot tudi majhni in mini bagri nudijo učinkovito kopanje in visoko produktivnost pri delu. Bagri Caterpillar so znani po svojem povratnem momentu, hidravlični moči, možnosti nadzora, krajšem delovnem ciklu, zanesljivosti, nižjih stroških posedovanja in obratovanja in najboljši produktivnosti v tonah na uro v industriji. Posebni premični ležaji na zgornjem okvirju so izdelani tako, da izboljšajo kontakt s podlago in s tem podaljšujejo življenjsko dobo naprave. Pripomorejo tudi k boljši stabilnost ter manjšemu vibriranju stroja. Raznovrstnost tovarniško vgrajenih Cat hidravličnih dodatkov in delovnih priključkov, ki je najboljša v razredu, poveča učinkovitost in upravljanje na terenu.

Mini bagri so odlična rešitev za ureditev okolice ali zemeljska dela na težko dostopnih mestih, zelo uporabni so tudi na cestnih gradbiščih. Na voljo so različni modeli. Njihova neto moč se giblje od 9,6 do 48,5 kW, teža pa od 935 kilogramov do 8,4 tone. Največji doseg, ki ga nudijo mini bagri se giblje med 3,074 in 7,02 metra.

Cat mini bagri so le del obširne ponudbe, ki jo najdete na naši spletni strani. Vabljeni!


Teknoxgroup | Mini bagri - povezave do naše spletne strani: