Dizelski agregat za rezervno napajanje objektov


Dizelski agregat je del redne ponudbe podjetja Tehnomatic. Naša področja so trgovina, zastopstvo in inženiring. Dobavljamo signalno-varnostne naprave in rezervne dele za železniško infrastrukturo ter napeljujemo elektro inštalacije pri prenovi in gradnji objektov. Diesel električni agregati so del naše ponudbe že vrsto let, naše stranke pa lahko pri nas naročijo tako novi dizelski agregat kot redno servisiranje in popravila obstoječih naprav za rezervno napajanje objektov, na voljo pa so seveda tudi rezervni deli za agregate. Mogoča je tudi obnova starejšega agregata. Na nas se lahko obrnete tudi v primeru, ko vaš diesel električni agregati potrebujejo redno mesečno testiranje.

Novi dizelski agregat za železniški promet in različne objekte


Novi dizelski agregatDiesel električni agregati so v današnjem času nepogrešljivi za rezervno napajanje objektov in v prometni infrastrukturi. V podjetju Tehnomaticasmo zanesljivi partnerji različnim podjetjem v Sloveniji in izven nje. Poslovno sodelujemo na primer s Policijsko upravo MZN Republike Slovenije, Slovenskimi železnicami, Carinsko upravo Republike Slovenije, Mobitelom, Creino, železnicami Bosne in Hercegovine, železnicami Republike Srpske, železnicami Republike Hrvaške in še mnogimi drugimi. Pri nas lahko naročite obnovo ali popravilo starega agregata, na voljo so vam deli za agregate, lahko pa vam dobavimo tudi novi dizelski agregat. Na vašo željo bomo izvajali redna vzdrževalna dela in servise ter s tem poskrbeli za to, da bo vaš novi dizelski agregat še dolgo deloval zanesljivo in varno.

Diesel električni agregati in obnova komandnih omar


Naša ponudba vključuje tudi obnovo dizelskih agregatov in menjavo elektronskih krmiljenj v nadzornih omarah. Obenem dobavljamo nove komandne omare z upravljanje agregatov ter obnavljamo ali popravljamo stare komandne omare za agregate. Če potrebujete novi dizelski agregat, vam ga brez težav dobavimo, lahko pa se dogovorimo tudi za pregled in obnovo starejšega tipa naprave ali kontejnerskega agregata, pri katerem zamenjamo iztrošeni agregat, obstoječi kontejner pa uredimo v skladu z vsemi zahtevami.

Tehnomatica, d.o.o. | Novi dizelski agregat za rezervno napajanje objektov - povezave do naše spletne strani: