Wilson loparji za male in velike navdušence v Pro Tenis Ljubljana

Wilson loparji so rezultat številnih inovacij, tehnoloških sprememb in izboljšav ter uporabe novih materialov, zato ni presenetljivo, da se ravno Wilson loparji lahko pohvalijo z največ naslovi za Grand slam. Ti svetovno priznani Wilson loparji so vam na voljo tudi v spletni trgovini Pro tenis Ljubljana.

Tenis LjubljanaPoleg linije za odrasle imajo Wilson loparji tudi svojo Junior linijo, ki je primerna za otroke in mladostnike. Junior loparji za tenis so lahki, imajo vzdržljiv okvir in veliko točko zadetja. Pro tenis Ljubljana 5- in 6-letnim otrokom, ki šele začenjajo z igranjem tenisa, kot najboljšo izbiro predstavlja teniški lopar Wilson Roger Federer 21''. Ta ima povečano idealno točko zadetja in dober aerodinamičen okvir, ki omogoča moč in nadzor.

Nad Wilson loparji Roger Federer 23'' in 25'' bodo navdušeni tako začetniki, stari 7 ali 8 let, kot tudi malce bolj napredni in starejši mladi tenisači. Teniški lopar Roger Federer 26' Junior pa že omogoča veliko moči in nadzora nad udarcem in je zato idealen za mlade igralce, stare 11 let ali več, ki si želijo napredka. Zaščita glave loparja ohranja okvir vzdržljiv in zaščiten tudi po več urah prakse na teniškem igrišču.

Tenis lopar TecnifibreV Pro tenis Ljubljana lahko dobite tudi tenis lopar Tecnifibre

Tecnifibre je priznana francoska firma, ki se iz leta v leto vse bolj uveljavlja v svetu tenisa. Mnogim je tenis lopar Tecnifibre poznan ravno po odličnih strunah, ki jih izdelujejo na severu Francije. Tecnifibre praktično vse modele razvija na samem igrišču, saj je zato, da lahko opremo prilagodi določenemu spektru igralcev, razvil prvi laboratorij na igrišču in ga poimenoval Tecnifibre PlayLab. Njegov cilj je sprotna analiza vpliva opreme na igro in igralca, zato lahko strokovnjaki tudi takoj predlagajo ustrezno tehnologijo za izboljšanje igralnih lastnosti. Posebno pozornost je Tecnifibre namenil tudi loparjem za ženske. Tenis lopar Tecnifibre Rebound seveda najprej pritegne pogled, nato pa prepriča tudi z odlično kakovostjo.

Teniški igralci, rekreativci in profesionalci, imajo s svojimi loparji za tenis poseben odnos. Zavedajo se namreč, da je od uigranosti z osnovnim orodjem odvisno tako rekoč vse. Le pravilno izbran tenis lopar, pa naj bo to Tecnifibre, Wilson ali Head, namreč omogoča vse tiste dobre občutke, ki so potrebni za uspešno izvajanje forhendov, bekhendov, servisov in volleyjev v vseh mogočih rotacijah, izdajah in kotih.

V spletni trgovini Pro tenis Ljubljana pa vas ne čakajo samo Tecnifibre in Wilson loparji, ampak se lahko odločite tudi za tenis lopar drugih vrhunskih znamk, kot so Head, Prince ali Babolat.

Vabljeni!

Pro Tenis d.o.o. | Vrhunski teniški loparji po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani: