Pro tenis - trgovina z vso potrebno opremo za igranje tenisa

Pro tenis je specializirana spletna trgovina z vrhunsko teniško opremo priznanih blagovnih znamk. Poleg osnovne teniške opreme, kamor sodijo tako žogice kot loparji za tenis, je na voljo tudi vsa ostala dodatna oprema: torbe in nahrbtniki, copati, oblačila ter strune za tenis. Spletna trgovina je tudi del trgovine S ŠPORT, ki se nahaja na Šmartinski 152 v Ljubljani.

Pro tenis spletna trgovina je del teniškega sveta že vse od leta 2002. Z aktualno ponudbo priznanih in priljubljenih svetovnih znamk in z visokim nivojem strokovnega znanja se želimo prilagoditi slovenskemu potrošniku. Gradimo na odnosu do kupca, saj se zavedamo, da lahko le zadovoljen kupec ostane tudi zvest kupec.

Loparji za tenis

Spletna trgovina Pro tenis - del ponudbe tudi priljubljeni tenis lopar Wilson

Spletna trgovina Pro tenis Ljubljana vam poleg loparjev za tenis priznanih blagovnih znamk, kot so Head, Prince, Tecnofibre in Babolat, lahko ponudi tudi tenis lopar Wilson. Z Wilson loparji za tenis je bilo osvojenih največ naslovov Grand slam. Zasluga za to gre tudi številnim inovacijam, tehnološkim izboljšavam in novim materialom, ki jih pri izdelavi teniškega loparja uporablja Wilson.

Odločite se lahko za teniške loparje Blade, Burn, Juice, Pro Staff, Pro open ali Six One. Mlajšim navdušencem nad tenisom pa lahko ponudimo tenis lopar Junior, ki je lahek ter ima vzdržljiv okvir in veliko točko zadetja, zaradi česar je odlična izbira za otroke in mladostnike.

Loparji za tenis naj bodo izbrani skrbno in premišljeno

Loparji za tenis predstavljajo najbolj pomembno opremo vsakega igralca tenisa. Zato je nujno, da se izbiri pravega čim bolj posvetimo. Pri tem se ravnamo glede na več njegovih lastnosti: težo, debelino okvirja, velikost gripa in glave ter razporeditev strun na loparju. Tenis lopar z večjo glavo je najbolj primeren za začetnike, saj daje več moči. Večja površina loparja zagotavlja tudi večji ''sweetspot'' (idealna točka stika žoge z loparjem) in s tem zmanjša tveganje, da bi zgrešili center odbojne točke. Loparji za tenis z manjšo glavo pa so namenjeni predvsem tekmovalcem in dobrim rekreativnim igralcem, saj zahtevajo veliko več natančnosti pri odbijanju žogice, po drugi strani pa nudijo več nadzora. Tenis lopar (Wilsonnpr.) za začetnika je tudi lažji od loparja za bolj izkušene igralce, njegove strune so manj napete in zaradi tega bolj prožne.

Pri izbiri loparja pa je pomemben tudi njegov oprijem. Najbolj udobni za držanje loparja so ročaji, ki so izdelani iz mehke gume.

Potrebujete opremo za tenis? Pro tenis je prava tenis trgovina za vas. Vabljeni!

Pro tenis d.o.o. | Ugodna cena priznanih teniških loparjev - povezave do naše spletne strani: