Tenis lopar Wilson med najbolj priljubljenimi teniškimi loparji

Tenis lopar Wilson je med teniškimi loparji zagotovo eden najbolj priljubljenih. Po zaslugi novih materialov ter številnih inovacij in izboljšav se tenis lopar Wilson lahko pohvali, da so ravno z njim igralci osvojili največ naslovov Grand slam.

V spletni trgovini Pro Tenis Ljubljana so vam na voljo naslednji Wilson loparji: Blade, Burn, Juice, Pro Staff, Pro open, Six One. Poleg loparjev za odrasle boste lahko pri nas dobili tudi tenis lopar Wilson Junior, ki je lahek, ima vzdržljiv okvir in veliko točko zadetja, zaradi česar je odlična izbira za otroke in mladostnike. Eden takšnih je tudi tenis lopar Wilson Roger Federer.

Tenis lopar WilsonV samem vrhu svetovnega tenisa tudi tenis loparji Head

Medtem ko eni prisegajo na tenis lopar Wilson, pa se drugi navdušujejo nad loparji Head. Ko gre za šport, kot je tenis, se teniški rekreativci v vseh pogledih zgledujejo po profesionalcih in si seveda želijo tudi enako opremo. Na žalost je tenis lopar Head, s katerimi igrajo Novak Ðokovič‡, Andy Murray in Maria Sharapova, prezahteven za večino navadnih teniških smrtnikov, zato so pri Headu ustvarili tudi nekoliko lažje in udobnejše različice loparjev, ki se od profesionalne razlikujejo predvsem po teži, težišču in načinu napenjanja.

Mladi navdušenci Novaka Ðokovič‡a pa bodo navdušeni nad tenis loparjem Head Novak Junior, ki ga je zaradi velike idealne točke (sweetspot) zelo lahko kontrolirati.

Tenis najbolj priljubljen šport z loparji

Tudi tenis je šport, ki zahteva primerno športno opremo. Še posebno pomemben je teniški lopar, ki ga je treba izbrati s premislekom, saj njegova kakovost lahko znatno vpliva na vašo igro in napredovanje. Teniški lopar z večjo glavo, ki daje več moči, je najbolj primeren za začetnike, saj ti še nimajo tako močnega udarca. Loparji z manjšo glavo zahtevajo veliko več natančnosti pri odbijanju žogice, po drugi strani pa nudijo več nadzora, zato so primerni predvsem za tekmovalce in dobre rekreativne igralce.

Če je tenis šport, v katerem niste več začetnik, pa najboljšo izbiro predstavljajo loparji, ki imajo uravnoteženo razmerje med močjo udarca in nadzorom ter imajo srednjo veliko glavo, srednje napete strune in so težki med 280 do 300 gramov. Seveda pa je najpomembneje, da se vaša dlan dobro prilega ročaju loparja in vam nudi dober oprijem ter nadzor nad zamahom.

Pro Tenis Ljubljana je spletna trgovina, ki vam ponuja vso potrebno opremo za ta izjemno priljubljen šport. Obiščite nas in si izberite ustrezen tenis lopar. Poleg blagovnih znamk Wilson in Head se lahko odločite tudi za loparje Tecnifibre, Prince in Babolat.

Vabljeni!

Pro tenis d.o.o. | Vrhunski loparji za tenis - povezave do naše spletne strani: