Ženske, moške in otroške superge Wilson

Ženske superge se od moških ne razlikujejo prav veliko, le da so navadno na voljo tudi v manjših številkah in da so nekoliko bolj 'ženskih' barv - kar pomeni, da jih lahko dobite tudi v rožnatih in vijoličnih odtenkih. Superge za otroke (otroške superge) pa so seveda druga zgodba - te so povsem prilagojene nežnim otroškim nogam, ki se še razvijajo. Če na hitro preletite ponudbo v naši spletni trgovini, boste hitro ugotovili, da imamo za vas na voljo prav vso teniško opremo - ženske in moške superge Wilson in drugih proizvajalcev, oblačila, različne dodatke, žogice, loparje in celo torba za tenis se najde.


Superge za otrokeSuperge za otroke

Tako kot moške in ženske superge za tenis morajo tudi otroške oziroma superge za otroke upoštevati neke zakonitosti oziroma ustrezati določenim zahtevam konkretnega športa. Na področju tenisa med najbolj priljubljeno obutev spadajo otroške, moške in ženske superge Wilson. Superge za otroke so še posebno kritične, saj se otroške noge še razvijajo in rastejo, zato je nujno, da je obutev - tako vsakodnevna kot športna - izjemno kakovostna. To še bolj velja za šport, kot je tenis, saj so noge zelo obremenjene, prihaja do hitrih in impulzivnih reakcij, pri katerih je kakovostna obutev izjemnega pomena. Tudi pri obutvi za najmlajše lahko izbirate med različnimi tipi - na voljo so vam superge Wilson za tiste, ki se gibljejo bolj eksplozivno in imajo že nekaj izkušenj, do tistih, ki so še bolj na začetku svoje teniške poti.

Ženske supergeŽenske superge

Tako ženske kot moški na teniškem igrišču potrebujejo kakovostno obutev. Ženske superge Wilson imajo - tako kot superge za otroke in moške - na voljo različne modele, ki so primerni za različne igralne podlage, različen tip igre in različno široka in velika stopala. Njihova nova kolekcija je seveda še boljša kot prejšnja, saj so moške in ženske superge nadgradili z dodatnimi mrežicami za boljše kroženje zraka. Ker tako ženske kot moški potrebujemo tudi praktično prenašanje, vam bo zagotovo všeč tudi kakšna njihova torba za tenis.

S Šport | Ženske superge za tenis - povezave do naše spletne strani: