Lesene montažne hiše po meri: profesionalna izdelava in montaža lesene hiše


Lesene montažne hiše, ki jih ustvarjamo v mednarodno uveljavljenem podjetju Riko Hiše, zagotavljajo prijetno in zdravo bivanje, o čemer so se že prepričali mnogi zadovoljni kupci, ki so nam zaupali gradnjo svoje, po meri izdelane lesene montažne hiše. Moderne ali pa bolj klasičnega videza - v dveh desetletjih našega ustvarjanja smo dokazali, da so možnosti, ki jih omogočajo naši sistemi lesene gradnje, skoraj neomejene. Predizdelani leseni elementi ter hitra in učinkovita montaža lesene hiše omogočajo, da je čas od potrditve in načrtovanja do same vselitve izjemno kratek, seveda pa je veliko odvisno tudi od izbrane izvedbe - možna je postavitev na zunaj zaključenega montažnega objekta, izvedba na delni ključ ali pa izvedba lesene montažne hiše na ključ.


Lesene montažne hiše - energijsko varčne in bivalno udobne


lesene montažne hišeMontažne lesene hiše omogočajo najvišjo kakovost bivanja. Gre za energijsko varčne hiše - z našimi konstrukcijskimi sistemi je možna tako nizkoenergijska oz. nizkoenergetska hiša kot pasivna hiša , ki so zasnovane v skladu z najsodobnejšimi standardi trajnostne gradnje. Že sama lesena konstrukcija lesene montažne hiše zagotavlja boljšo toplotno izolacijo v primerjavi z drugimi gradbenimi materiali, saj ima les nekajkrat nižjo toplotno prehodnost od betona ali opeke, skrbno pa izbiramo tudi druge materiale in stavbno pohištvo ter zagotavljamo najboljše rešitve, prilagojene zahtevam naročnika. Prav zato smo zavezani gradnji z lesom, saj je ta s svojimi lastnostmi resnično izjemen gradbeni material, ki omogoča varčno, zdravo, varno in udobno bivanje, ukrojeno povsem po meri naročnika.


Montaža lesene hiše je hitra in okolju prijazna rešitev


montažne lesene hišeEna od pomembnih prednosti montažne lesene hiše oz. lesene montažne gradnje nasploh je tudi visoka stopnja prefrabirkacije. Tako se manj intenzivno in manj časa obremenjuje okolje, saj se gradnja gradbišča prenese v proizvodno halo, kjer se izdelajo montažni elementi, zato na gradbišču ni nepotrebnega materiala in hrupa. V primerjavi s klasično gradnjo pri sistemu gradnje Riko Hiš faze sušenja ni, sklepna dela pa lahko potekajo vzporedno z gradnjo, ki se lahko izvaja tudi v zimskem času. Montaža lesene hiše je tako hitra in učinkovita, saj so elementi v proizvodnji predizdelani (zaključeni) do najvišje stopnje, dela na terenu pa se lahko izvajajo tudi v zimskem času. Ker sistemi gradnje omogočajo natančno načrtovanje vsakega koraka izgradnje lesene montažne hiše, cenik montažne lesene hiše oz. cene določimo že ob potrditvi projekta. Vse stroške predvidimo in vključimo vnaprej, še posebej če gre za izvedbo lesene montažne hiše na ključ, kar je velika prednost pri tako pomembni investiciji. Prav zato se tudi vedno več ljudi odloča za gradnjo lesene montažne hiše. Če tudi vi razmišljate o gradnji, pa še niste prepričani, kaj vse boste pridobili, če se odločite za lesene montažne hiše, obiščite našo spletno stran www.riko-hise.si ali nas pokličite - z veseljem vam bomo svetovali, možen pa je tudi ogled same montaže lesene hiše.