Varčne hiše, ustvarjene po meri naročnika


Vprašanja »Varčne hiše - da ali ne?« si v današnjem času najbrž nihče več ne zastavlja in tudi odločitev za energijsko varčno hišo ni več izjema, ampak pravilo, saj predstavlja učinkovit odgovor na potrebe sodobnega časa. Temu pritrjujemo tudi v podjetju Riko Hiše - vse lesene montažne hiše, ustvarjene v našem podjetju, že v osnovi sodijo med energijsko varčne hiše, naši sistemi gradnje pa omogočajo izgradnjo tako nizkoenergijske oz. nizkoenergetske hiše kot tudi pasivne hiše. Rešitve so prilagojene zahtevam in pričakovanjem naročnika, vselej pa ustrezajo visokim merilom trajnostne gradnje.

VEČ O MODERNIH HIŠAH Z RAVNO STREHO TUKAJ!

Lesena konstrukcija je odlično izhodišče za energijsko varčne hiše


varčna hišaPomemben vidik trajnostne gradnje je energijska učinkovitost in pri energijsko varčni leseni montažni hiši že sama lesena konstrukcija pomeni odlično izhodišče - les zagotavlja boljšo izolativnost v primerjavi z drugimi gradbenimi materiali, saj ima nižjo toplotno prevodnost od betona ali opeke. Prav tako imajo naše varčne hiše debelejšo izolacijo zunanjih sten, ustrezni izolacijski materiali omogočajo optimalno toplotno prehodnost in temperaturni zamik, ključnega pomena pa je med drugim tudi premišljena vgradnja energijsko učinkovitega stavbnega pohištva, dobra zrakotesnost in nadzorovano prezračevanje z rekuperacijo toplote in uporaba obnovljivih virov energije.

Varčna hiša lahko postane tudi vaš dom


varčne lesene hišeZagotavljanje energijske učinkovitosti je zapisano v vsako poro procesa ustvarjanja lesene montažne hiše, od samega projektiranja in končne montaže skrbimo, da vse ustreza standardom, ki jih narekuje gradnja nizkoenergijskih ali pasivnih hiš, pri čemer pa vselej izhajamo iz individualnih želja naročnikov. Sodobno zasnovane lesene montažne hiše, moderne ali bolj tradicionalnega izgleda, so prilagodljive življenjskemu stilu in zahtevam naročnika, so varčne, okolju in zdravju prijazne in omogočajo resnično kakovostno bivanje.

Če ste se tudi vi odločili in želite za svoj dom izbrati leseno montažno varčno hišo, nas kontaktirajte in odgovorili bomo na sva vaša vprašanja in vam na podlagi vaših želja in načrtov pripravili ponudbo za vašo, po meri oblikovano varčno hišo.