Nizkoenergetska hiša za varčno in ekološko osveščeno bivanje


Nizkoenergetska hiša mora ustrezati točno določenim standardom, pri čemer je cilj seveda optimalni izkoristek energije s čim manjšimi izgubami. Varčne hiše, kamor sodijo tudi nizkoenergetske hiše, so tako dolgoročna investicija, ki se gotovo izplača - ne le s finančnega vidika, ampak tudi okoljskega. Nizkoenergijska lesena hiša bo izpolnila pričakovanja vseh tistih, ki prisegajo na kakovostno bivanje v zdravem bivalnem okolju. Nizkoenergetska hiša je vsekakor nekaj, kar si zaslužite - in kar si zaslužijo tudi vaši najbližji.

nizkoenergijska hišanizkoenergetska hiša


Lesena nizkoenergetska hiša »z dušo«


Podjetje Riko Hiše je prava izbira za vse, ki vas zanima nizkoenergijska lesena hiša vrhunske kakovosti. Nizkoenergijska montažna hiša iz lesa omogoča najrazličnejše arhitekturne postavitve, z inovativnimi rešitvami pa poskrbimo, da je vsaka nizkoenergetska hiša posebna in neponovljiva. Nizkoenergijska hiša tako ni zgolj praktična in funkcionalna rešitev, ampak so lesene nizkoenergijske montažne hiše tudi estetsko dovršene in povsem prilagodljive okolju, v katerega so vpete .
Za vse, ki si torej želite varno, varčno ter po vaši meri zasnovano domovanje, so lesene montažne hiše zagotovo odlična izbira. Doslej smo prepričali že mnoge naročnike tako doma kot drugod po svetu, da so naše montažne hiše - moderne po arhitekturi ali pa bolj klasičnega izgleda, pravi odgovor na njihove zahteve in pričakovanja. Nizkoenergijske montažne hiše so požarno in potresno varne, kakovost potrjujemo s pridobljenimi domačimi in tujimi certifikati, ne nazadnje pa tudi z zaupanjem naših poslovnih partnerjev in naročnikov, ki si našo montažno hišo izberejo za svoj dom.
Nizkoenergetska hiša iz lesa je lahko dopolnjena tudi z leseno fasado. Ta je običajno izdelana iz macesna, ki se ponaša z dobro naravno odpornostjo in tako ne potrebuje dodatne kemične zaščite, možna pa je tudi uporaba cedrovega ali smrekovega lesa. Pravilna vgradnja lesa poskrbi za trajnost vaše montažne hiše.

PREVERITE TUDI NAŠE LESENE HIŠE NA KLJUČ!


Kje vse pride v poštev nizkoenergijska montažna hiša?


Nizkoenergijska hiša
je lahko eno-, dvo- ali večstanovanjski objekt. Poleg tega je lahko vaša nizkoenergetska hiša kasneje dopolnjena s prizidkom, nadgradnjo in s spremljajočimi objekti, denimo garažo in lopo, med našimi referencami pa najdete lahko tudi stanovanjska naselja, katerih osnovni gradnik je prav unikatna nizkoenergijska montažna hiša. Tako je posamezna nizkoenergijska montažna hiša sicer skladna z okoljem in sosednjimi objekti, hkrati pa je vsaka posamezna montažna hiša unikatna in neponovljiva. Nizkoenergijska montažna hiša počasi, a zanesljivo nadomešča tudi klasične poslovne stavbe in javne objekte.