Montažne hiše: moderne rešitve za kakovostno bivanje


Montažne hiše - moderne in ustvarjene z mislijo na potrebe in življenjski slog sodobnega človeka, predstavljajo vedno večji delež med novogradnjami. In ker se v podjetju Riko Hiše zavedamo, da morajo moderne stanovanjske hiše odsevati značaj in želje naročnika, če se želijo uresničevati kot kakovostno bivanje, ukrojeno po meri naročnika, rešitve vedno snujemo v tesnem sodelovanju z arhitekti in samimi naročniki. Naše moderne montažne hiše tako niso tipske, ampak vedno unikatne, prilagodljivi sistemi gradnje pa omogočajo veliko možnosti za uresničevanje različnih arhitekturnih in oblikovalskih zamisli. Montažne hiše - moderne, sodobne in zasnovane po meri naročnika, niso prestiž, ampak varna investicija v kakovostno bivanje.

VEČ O MONTAŽNIH HIŠAH SI PREBERITE TUKAJ!


Moderne montažne hiše iz lesa so varčne


Lesene montažne hiše doživljajo v zadnjih letih pravi preporod. Po tem, ko se je dolgo podcenjevalo les in dajalo prednost gradnji iz opeke in betona, so začeli mnogi ponovno odkrivati prednosti, ki jih ponujajo montažne hiše iz lesa. Ena izmed njihovih največjih odlik je, da gre za varčne hiše, skladne s sodobnimi smernicami trajnostne gradnje in zahtevami, ki jih določa gradnja nizkoenergetskih hiš ali pasivnih hiš.

montažne hiše modernemoderne montažne hiše


Moderne montažne hiše navdušujejo tudi s svojim izgledom, ki ga je možno prilagajati različnim okusom in željam, vselej pa zagotavljajo udobno in zdravo bivanje, ukrojeno po meri naročnika. Edinstvene montažne hiše, moderne, po meri oblikovane in grajene po zadnjih smernicah trajnostne gradnje, so torej prava rešitev za vse, ki se odločajo za gradnjo moderne stanovanjske hiše.


Lesene montažne hiše: moderne in okolju prijazne


Les kot edini obnovljivi gradbeni material mogoče reciklirati, obenem pa za zanj velja tudi izjemno čist in energijsko varčen življenjski cikel, zato lesene montažne hiše moderne izvedbe sodijo med ekološke bivalne rešitve.


Sama podoba hiše je prepuščena naročniku - bolj tradicionalna ali pa morda moderna hiša z ravno streho, moderna hiša manjših ali večjih dimenzij itn. Vedno pomagamo uresničiti vaše načrte in upoštevati številne možnosti oblikovanja, ki jih ponuja les. Za več informacij obiščite našo spletno stran: www.riko-hise.si!