Montažne hiše - unikatne, kot ste unikatni vi!


montažne hišeMontažne hiše predstavljajo najhitrejšo in najenostavnejšo pot do lastne varčne hiše - še posebej, če delo zaupate podjetju Riko Hiše, kjer imamo s tovrstnimi projekti veliko mednarodnih izkušenj. S sodobno in vrhunsko razvito tehnologijo, inovativnimi tehnološkimi rešitvami ter naprednimi pristopi ustvarjamo montažne hiše iz lesa, ki zagotavljajo optimalno udobje in zdravo bivanje. Kakovost našega dela potrjujejo tudi številni certifikati, tako domači kot tuji, ter oblikovalska in arhitekturna priznanja. Najpomembnejše priznanje pa so zagotovo zadovoljne stranke, ki jih navdušujejo naše oziroma njihove lesene montažne hiše in bivalno udobje, ki ga nudijo.


V najkrajšem času do sanjske hiše: montažne hiše vse bolj priljubljene


lesene montažne hišeČas od potrditve načrtov do same postavitve in končne vselitve v montažno hišo je lahko zelo kratek. Z visoko stopnjo prefabrikacije oziroma predizdelanosti, ki jo omogočajo naši sistemi gradnje, dosegamo nespremenljivo raven kakovosti in zmanjšujemo možnost napak v samem postopku izdelave, elementi v proizvodnji so zaključeni do najvišje stopnje, zato je tudi sama montaža hiše izredno hitra. Lesena gradnja pa omogoča tudi zelo natančno načrtovanje in jasno določitev trajanja posamezne faze gradnje hiše. Montažne objekte snujemo v tesnem sodelovanju z naročniki. Vsaka montažna hiša je zgodba zase - edinstvena in neponovljiva. Izdelujemo pritlične montažne hiše in večje objekte. Montažna hiša, zasnovana na podlagi vašega življenjskega sloga, je zagotovilo za optimalno izkušnjo bivanja. Naši objekti tako niso tipske hiše. Montažne objekte skupaj z vami in za vas spreminjamo v topel in varen dom!


Lesene montažne hiše - od individualnih objektov do poslovnih in javnih stavb


Naše hiše, moderne in oblikovane po meri sodobnega človeka, bogatijo prostor in okolje, v katerega so vpete - vse od Slovenije, Italije, Velike Britanije, Francije, Švice, Avstrije, Nemčije, Švedske, Romunije, Luksemburga pa do Rusije. Individualne lesene montažne hiše, montažne poslovne stavbe ali javni objekti - ne glede na velikost ali namembnost, vsi objekti, izdelani v Riko Hišah, zagotavljajo zdravo, varno, varčno, kakovostno in udobno bivanje.
Če se torej odločate za nakup hiše - montažne lesene hiše so prava rešitev. Pritlične montažne hiše, dvo- in večstanovanjske hiše, modularne enote, prizidki ali nadgradnje - v Riko Hišah vselej najdemo najprimernejšo rešitev za sleherno željo. Tudi za investitorje večjih objektov in naselij stanovanjskih hiš. Montažna gradnja iz lesa postaja namreč vse bolj razširjena izbira tudi pri poslovnih in javnih objektih. Z veseljem vam bomo pomagali do varčnejših in okolju bolj prijaznih lesenih montažnih objektov! Za več informacij obiščite našo spletno stran: www.riko-hise.si!