Prodaja šivalnih strojev | Rigo d.o.o. in šivalni stroj Brother

Rigo d.o.o. | Prodaja, proizvodnja in servis šivalnih strojevŠivalni stroji

Prodaja šivalnih strojev in drugih tekstilnih strojev je že nad 20 let glavna dejavnost našega podjetja. V Rigo d.o.o. nudimo kakovostne šivalne stroje in servisne storitve za gospodinjstva kot tudi za podjetja v tekstilni industriji. Smo generalni uvoznik in distributer šivalnih strojev Brother in Juki za Slovenijo. Razvili pa smo tudi lastno blagovno znamko v sodelovanju z japonskim poslovnim partnerjem. To so šivalni stroji RIGO, ki so na voljo po zelo konkurenčni ceni. Poleg prodaje šivalnih strojev v podjetju Rigo d.o.o. nudimo tudi servis strojev. Pozanimajte se pri nas za vaš naslednji šivalni stroj Brother ali šivalni stroj druge znamke! Prodaja tako novih kot tudi rabljenih šivalnih strojev!


Prodaja šivalnih strojev | Gospodinjski vezilni in šivalni stroji

V Rigo d.o.o. prodajamo različne znamke šivalnih strojev. V naši ponudbi so tako industrijski kot tudi gospodinjski šivalni in vezilni stroji. Za slednje smo na področju Slovenije generalni zastopnik za prodajo šivalnih strojev Brother. Nemško podjetje, ki proizvaja šivalni stroj Brother, je vodilni proizvajalec inovativnih in cenovno ugodnih šivalnih strojev. V ponudbi imamo šivalni stroj Brother za začetnike in za mojstre, ki jim je do enostavnega in uporabniku prijaznega šivalnega stroja.


Šivalni stroj Brother | Vsestranski inovativni šivalni stroji za vsak žep

Šivalni stroji Brother so plod več let izkušenj proizvajalca pri oblikovanju in izdelavi profesionalnih in gospodinjskih šivalnih in vezilnih strojev ter druge šivalne opreme. V Rigo d.o.o. prodajamo vse modele šivalnih strojev Brother. Med njimi lahko izbirate glede na vaše tehnično predznanje, šiviljske sposobnosti in finance. Šivalni stroji Brother so inovativni in vsestranski, predvsem pa enostavni za uporabo. Šivalni stroj vam bo omogočil hitro in natančno modno ustvarjanje z blagom. Več serij šivalnih strojev Brother (npr. INNOVIS) ima vgrajene tudi funkcije vezilnih strojev. Vezilni in šivalni stroj Brother z množico že vgrajenih predlog, vzorcev, stilov in šivov poskrbi za vse vaše potrebe po šivanju in vezenju.

Rigo d.o.o. | Prodaja šivalnih strojev: šivalni stroj Brother in drugih znamk - povezave do naše spletne strani:

- Šivalni stroj Brother
- Prodaja šivalnih strojev
- Šivalni stroj
- Šivalni stroji
- Rigo d.o.o.