Likalna miza, likalniki, kotlički - vse za likanje v Rigo d.o.o.

Likalne mize in likalniki | Rigo d.o.o. vam omogoča kakovostno likanje

Likanje je bilo ponavadi opravilo, ki vzame veliko časa. To velja še toliko bolj, če se z likanjem ukvarjate profesionalno ali če opravljate dejavnost, kot sta npr. hotelska in gostinska, z velikimi količinami rjuh, prtov ipd. V podjetju Rigo d.o.o. vam nudimo vse za profesionalno ali polprofesionalno likanje. V naši ponudbi so likalne mize, likalniki, likalni kotlički, preše za likanje in ostala oprema. Kakovostna likalna miza bo olajšala delo gospodinjam, vašim zaposlenim in dala tudi vašim strankam vidne rezultate!


Profesionalne, polprofesionalne in gospodinjske likalne mize | PonudbaLikalna miza

V podjetju Rigo d.o.o. prodajamo likalne mize z vakuumskimi mizami. Vsaka likalna miza ima regulacijo temperature površine mize in vso dodatno opremo za enostavnejše in učinkovitejše likanje. V naši ponudbi najdete raznolike likalne mize z različnimi dodatnimi funkcijami (dodatna regulacija višine, avtomatski dotok vode iz zunanje posode,...) in opremo (lastni kotlički, rokavniki, stojalo za luč, likalniki, vislice za likalnike,...).


V ponudbi imamo tudi polprofesionalne gospodinjske likalne mize z vakuumskimi deskami. Polprofesionalna gospodinjska likalna miza je lahko v kompletu s kotličkom ali brez ter z dodatno opremo (npr. profesionalni likalniki).


V podjetju Rigo d.o.o. nudimo likalne mize proizvajalca Comel


Likalni kotlički s profesionalnimi likalniki za likanje

Kotlički v naši ponudbi so lahko dani v komplet z likalno mizo, lahko pa jih kupite posebej ali v kompletu s profesionalnimi likalniki. V podjetju Rigo d.o.o. jih imamo na voljo v inox izvedbi prostornine 1,5 l. Likalne mize imajo v kompletu tudi 3,5 l kotličke. Profesionalni kotlički pa imajo večje rezervoarje in možnost direktnega dotoka vode iz vodovoda. Na profesionalni kotliček se lahko pritrdi ena likalna miza ali pa več likalnih miz. Vsi kotlički imajo vgrajeno funkcijo regulacije količine pare.

Rigo d.o.o. | Likalne mize, likalniki, kotlički, likanje - povezave do naše spletne strani:

- Likalna miza
- Likalne mize
- Likanje
- Likalniki
- Rigo d.o.o.
- Kotlički