Laserski gravirni stroji | Profesionalni laserski gravirni stroji za lasersko rezanje in graviranje podjetja Rigo d.o.o.

Bi želeli svoje izdelke sami okrasiti z gravuro? Se ukvarjate z laserskim razrezom in laserskim graviranjem profesionalno? Potrebujete laser za graviranje za majice, usnje ali les, plastiko...? Za vas so pri nas v podjetju Rigo d.o.o. naprodaj profesionalni laserski gravirni stroji in ostala oprema za lasersko rezanje ter graviranje. Odvisno od modela so laserski gravirni stroji iz naše ponudbe primerni za graviranje in laserski razrez različnih nekovinskih materialov.


Laserski gravirni stroji Rigo d.o.o. | Laser za graviranje in lasersko rezanje usnja ter jeansa

Del naše ponudbe v Rigo d.o.o. so laserski gravirni stroji in stroji za lasersko rezanje usnja, usnjenih izdelkov in jeansa. Stroji znamke GOLDENLASER so zelo hitri, učinkoviti in natančni laserski gravirni stroji. Med drugim vam nudimo tudi laser za graviranje s posebnim krmilnim in kontrolnim sistemom za istočasno graviranje in luknjanje materiala brez vmesnega ustavljanja procesa. Za natančni prenos načrtov v program stroja in pomoč pri kakovostnem laserskem razrezu je na voljo tudi dodatna specializirana programska oprema. Laser vodi z čim manjšim izmetom usnja.

Laserski gravirni stroji Rigo d.o.o. | Laser za graviranje in lasersko rezanje ostalih nekovinskih materialov

V podjetju Rigo d.o.o. prodajamo tudi stroje za laserski razrez in laserske gravirne stroje znamke GOLDENLASER, ki omogočajo natančno lasersko rezanje, luknjanje ter graviranje različno debelega materiala:
- akrila,
- lesa, mediapan (MDF) plošč, dvobarvnih in navadnih desk,
- furnirja,
- plastike,
- papirja,
- ročnih in umetnostnih izdelkov.

Laserski gravirni stroji
Laser za graviranje in lasersko rezanje dosega visoko hitrost in odlično kakovost končnega izdelka na nekovinskih materialih. Kateri laser za graviranje je najprimernejši, je odvisno od potrebne moči, obdelovalne površine in namembnosti.
V Rigo d.o.o. nudimo tudi laserski gravirni stroj in stroj za laserski razrez z originalnim GOLDENLASER 'double-core' laserskim sistemom. Dve laserski enoti na stroju lahko delata hkrati ali pa izmenično. Izmenično delovanje laserjev za graviranje in razrez tudi občutno podaljša življenjsko dobo stroja.


Laserski gravirni stroji | Programska in dodatna oprema za laserski razrez in graviranje

Laser za graviranje in razrez na strojih usmerja originalna programska oprema proizvajalca. Programska oprema laserskih gravirnih strojev in strojev za lasersko rezanje podpira različne formate datotek vaših načrtov (AI, BMP, PLT, DYT, DST, CorelDraw, AUTOCAD,...). Nekateri naši laserski gravirni stroji pa imajo tudi možnost montaže rotacijskega sistema za graviranje na valjaste objekte (skodelice, etuiji za pisala,...) in držal za steklenice, kozarce, lesene tulce, škatle itd.

Rigo d.o.o. | Laserski gravirni stroji, laserski razrez, laser za graviranje - povezave do naše spletne strani:

- Laserski gravirni stroji
- Laser za graviranje
- Laserski razrez
- Lasersko rezanje
- Rigo d.o.o.
- Laser