Vezilni stroj | Avtomatični vezilni stroji in gospodinjski vezilni stroji

Vezenje | Vezilni stroji za vašo obrt ali prosti čas

Vezenje je umetnost in obrt okraševanja blaga ali drugih materialov z iglo in nitko ali volno, ki so jo poznali že v starem Egiptu. Danes je priljubljeno strojno vezenje logotipov, napisov in ostalih motivov na majice, kape, nogavice, torbe ali druge materiale. Če ste ponudnik strojnega vezenja na promocijske materiale, kreator ali pa se z vezenjem ukvarjate v svojem prostem času, imamo za vas primerni vezilni stroj. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo avtomatičnih in gospodinjskih strojev za vezenje.


Vezilni stroji za hitro in kakovostno profesionalno strojno vezenje | Avtomatični vezilni stroj SWF

Prodajamo profesionalne avtomatične stroje za vezenje znamke SWF. Vezilni stroji SWF so hitri, natančni in zanesljivi. Nudimo tudi pripadajočo programsko opremo za strojno vezenje.


Avtomatični vezilni stroji v naši ponudbi:Vezilni stroji
- enoglavni vezilni stroj za najboljši nadzor nad izdelavo posameznega vezenja
- večglavni (multi head) vezilni stroj za večjo proizvodnjo vezenja po ugodni ceni
- 'tubular' vezilni stroj za strojno vezenje na cevastih predmetih kot so majice in torbe
- 'dual' vezilni stroj za istočasno delo na dveh različnih projektih ali vzorcih z enim samim strojem za vezenje
- 'special' vezilni stroji za še več metraže
- in dodatne opcije za vaše potrebe strojnega vezenja


Odločite se lahko med različnimi modeli naštetih vrst strojev za vezenje iz naše ponudbe. Vezilni stroji SWF vam bodo omogočili visoko produktivnost izdelave in kakovost izdelka. Nekateri vezilni stroji so ob svoji hitrosti in učinkovitosti tudi kompaktni in tihi. Zato so ti vezilni stroji primerni za delo doma, v vaši trgovini ali na predstavitvenem prostoru. Ob enem so v naši ponudbi tudi rabljeni stroji za vezenje različnih letnikov izdelave in modelov.


Vezilni stroji za ustvarjanje čudovitih kreacij vezenja | Gospodinjski šivalni in vezilni stroj Brother

Za vse začetnike in mojstre modnega oblikovanja ter notranjega designa imamo veliko izbiro šivalnih in vezilnih strojev znamke Brother (embroidery machines). Vezilni stroji Brother imajo vgrajeno množico predlog, vzorcev in stilov črk, ki vam bodo gotovo dali idejo za vaš naslednji projekt. Embroidery šivalni stroji Brother se odlikujejo po hitrosti, natančnosti, velikem delovnem polju za vezenje ter enostavni uporabi. Ne glede na izbrani vezilni stroj boste navdušeni nad kakovostjo vašega izdelka.


Rigo d.o.o. | Vezilni stroj, strojno vezenje - povezave do naše spletne strani:

- Vezilni stroj
- Vezilni stroji
- Stroj za vezenje
- Vezenje
- Strojno vezenje
- Embroidery