Pošlji povpraševanje

Industrijski šivalni stroji | Prodaja šivalnih strojev

Industrijski šivalni stroji | Prodaja šivalnih strojev znamke Juki

Ukvarjamo se s prodajo industrijskih šivalnih strojev .. Smo generalni uvoznik in distributer industrijskih šivalnih strojev znamke Juki na področju Slovenije. V naši ponudbi so tudi rabljeni šivalni stroji in industrijski šivalni stroji drugih znamk. Prodajamo namreč tudi lastno znamko industrijskih šivalnih strojev RIGO. S kakovostnimi industrijskimi šivalnimi stroji, tehnično odličnostjo servisa in z zadovoljnimi kupci vztrajamo že nad 20 let.

JUKI | Šivalni stroji


Industrijski šivalni stroj Juki |

Prodajamo različne modele iberdeck strojev (pokrivnih robilnikov) in šivalnih strojev overlock (opletilnikov) znamke Juki. Naši šivalni stroji overlock so namenjeni učinkovitemu robljenju oblačil. Industrijski šivalni stroj overlock Juki omogoča izredno hitro in kakovostno robljenje različnih vrst blaga. So enostavni za uporabo in zelo odzivni. Nove funkcije onemogočajo drsenje tkanin med šivanjem, zaradi česar niso več potrebne sprotne prilagoditve tkanine. Industrijski šivalni stroji overlock so na voljo v različnih izvedbah. Z dry-head technology pa pri znamki Juki zagotavljajo, da industrijski šivalni stroji ne puščajo nadležnih oljnih madežev na zarobljenih oblačilih. Za visoko kakovostno, produktivno in učinkovito šivanje priporočamo industrijski šivalni stroj Juki.


Industrijski šivalni stroji | Prodaja rabljenih in obnovljenih šivalnih strojev

Nudimo tudi rabljene industrijske šivalne stroje. Glede na stopnjo obnove prodajamo tri vrste rabljenih šivalnih strojev
- rabljeni šivalni stroji
Industrijski šivalni stroj je kompleten, vendar nepregledan in neobnovljen. Namenjen za prodajo servisnim preprodajalcem po nizki ceni.
- generalno pregledani rabljeni šivalni stroji
Industrijskim šivalnim strojem smo zamenjali vse osnovne rezervne dele in jim dali 12-mesečno garancijo.
- generalno obnovljeni industrijski šivalni stroji


Industrijski šivalni stroji so poslani v generalno obnovo v tujino (običajno k proizvajalcu). Po končani generalni obnovi so te rabljeni šivalni stroji videti novi. Z garancijo 12 mesecev.

Rigo d.o.o. | Industrijski šivalni stroji: šivalni stroj overlock in iberdeck, prodaja šivalnih strojev Juki - povezave do naše spletne strani:

- Industrijski šivalni stroji
- Industrijski šivalni stroj
- Šivalni stroj overlock
- Rabljeni šivalni stroji
- Prodaja šivalnih strojev
- Iberdeck
- Juki
- Šivalni stroji