Likalni valji, likalne mize in parni kotli | Likalna tehnika iz podjetja Rigo d.o.o.

Likalni valjiRigo d.o.o. smo hitro rastoče zasebno podjetje z 8 redno zaposlenimi in 20 pogodbenimi serviserji in prodajalci tekstilnih strojev. Med drugim se ukvarjamo s prodajo likalne tehnike:
- likalni valji,
- likalne mize,
- parni kotli,
- preše za likanje.


Likalni valji | Industrijski električni likalni valji GRANDIPIANTI

V podjetju Rigo d.o.o. več modelov industrijskih električnih likalnih valjev GRANDIMPIANTI:
- likalni valj model S80/18
- likalni valj modeli S100/18M, S100/25
- likalni valj model S120/18M, S120/25
- likalni valj model S140/25, S140/25AV, S140/25AVL


Likalni valjModeli likalnih valjev se primarno razlikujejo glede na dolžino in premer valja ter kapaciteto. Dimenzije valjev so nakazane v imenovanju modelov. Vsi likalni valji imajo varnostni sistem za roke in varnostni termostat, ki preprečuje pregrevanje. Odvisno od modela je možnost nastavitve temperatur in hitrosti valja, avtomatsko odpiranje in zapiranje lopute za vstavljanje perila ter dodatna košara za perilo. Likalni valj je možno postaviti ob steno (vhod in izhod na eni strani), nekateri modeli pa imajo na voljo tudi namizno verzijo. Nekateri modeli likalnega valja imajo tudi funkcijo odvzema par, ki dodatno pomaga pri likanju, ali pa dodatno prevleko na valju, ki omogoča, da likalni valj deluje kot sušilec.


Likalne mize za profesionalno in polprofesionalno rabo | Ponudba podjetja Rigo d.o.o.

V podjetju Rigo d.o.o. vam nudimo profesionalne likalne mize in polprofesionalne ali polindustrijske likalne mize. Vsaka profesionalna likalna miza ima vakuumsko mizo z možnostjo regulacije temperature površine in z vso dodatno opremo za enostavnejše in učinkovitejše likanje. V naši ponudbi najdete razne likalne mize z različnimi dodatnimi funkcijami in opremo (lastni parni kotli, likalniki,...).


V ponudbi imamo tudi polprofesionalne likalne mize z vakuumsko desko. Polprofesionalna likalna miza je lahko v kompletu s parnim kotlom ali brez ter z dodatno opremo. V Rigo d.o.o. nudimo likalne mize Tavolo da Stiro, Comelux in Futura.


Parni kotli so vam v podjetju Rigo d.o.o. na izbiro v kompletu z likalno mizo ali samostojno. Profesionalni parni kotli v naši ponudbi imajo kapaciteto nad 3,5 litra, nekateri z možnostjo avtomatičnega dotoka vode iz vodovoda. Na profesionalni parni kotel se lahko priključi ena likalna miza ali več (odvisno od modela). Vsi parni kotli imajo opcijo regulacije količine pare.


Rigo d.o.o. | Likalni valj, likalne mize, parni kotli - povezave do naše spletne strani:

- Likalni valj
- Likalne mize
- Parni kotli
- Likalna miza
- Rigo d.o.o.