Poročna dekoracija oz. dekoracija za poroko -
poročne dekoracije v trgoviniPRO-MAKPoročna dekoracija zajema dekoracijo od nevestinega in ženinovega doma, v poročno dekoracijo pa spada še:


- poročna dekoracija avtomobilov,
- naprsni šopki,
- poročna dekoracija dvorane,
- poročna dekoracija cerkve
- in poročne dekoracije miz za poroko.

Poročna dekoracija mora biti usklajena


Vse te poročne dekoracije morajo biti usklajene, da ostane poroka v lepem spominu kot enkratna, unikatna in neponovljiva. Dekoracija za poroko ima izjemno lastnost povezave poročnega dogodka v celoto.


Dekoracija za poroko - mnogo stilov za vse okuse


Dekoracija za poroko je lahko različnih vrst: v stilu vaše najljubše rože (sončnice, kale, sivka, orhideje ...), morja in drugih tematik. Dekoracija poročne mize je lahko poudarjena z barvnim nadprtom po sredini miz. Za poudarjeno dekoracijo miz uporabimo tudi barvne prtičke, ki jih zložimo na poseben način in nam dajo lepo barvno kombinacijo.
Pod poročno dekoracijo spadajo tudi prevleke za stole, ki jih lahko nadenete na kakršen koli stol. Prevleke za stole lahko najamete v beli svetleči barvi ali prevleke za stole v beli mat barvni in prevleke za stole v šampanjec barvi. Poročne dekoracije prostora dajo celotni poroki dodaten občutek skladnosti in spremenijo običajen prostor v svečan. Zelo lepa poročna dekoracija prostora je tudi dekoracija iz prozorne folije, ki jo lahko okrasite z umetnimi cvetovi v epruvetah.


Vabljeni v trgovino Pro-Mak!