Poročna darila, darila za svate in druga darila

Obdarovanje mladoporočencev in njihova poročna darila so pereča tema marsikaterega svata. V preteklosti so za najboljša poročna darila veljali gospodinjski aparati in drugi pripomočki, ki bi olajšali skupno življenje in izpopolnili domače gospodinjstvo. Danes se je zadeva nekoliko spremenila, saj so se mladoporočenci naveličali sesalcev za prah, likalnikov in paličnih mešalnikov. Večina mladoporočencev sedaj živi skupaj že pred poroko in ima zato vse potrebne aparate in pripomočke že doma.

 

Pro-mak | Poročna darila 

Priljubljena poročna darila

Najbolj priljubljena in hkrati tudi najbolj zaželena poročna darila 21. stoletja so tako postale pisemske ovojnice z denarjem, ki mladoporočencema olajšajo stroške poroke, poročnega slavja in vse poročne dekoracije, ki vključujejo tudi poročna darila za svate.

V primeru, da ste nasprotnik takšnega darila za poroko in ga smatrate kot hladno in neosebno, obstajajo tudi druge rešitve in ideje, le potruditi se boste mogli nekoliko bolj. Še pred poroko prisluhnite bodočima mladoporočencema, upoštevajta njihove želje, sanje in hrepenenja. Šele nato se odločite za nakup darila, ki ne bo le osebno, temveč tudi praktično in težko pričakovano. Z izbiro pravega darila ne boste naredili usluge le prijateljema, temveč boste tako izkazali svojo pozornost in izvirnost in tako le še utrdili vaše prijateljstvo.

 

Pro-mak | Poročna darila

 

Poročna darila v knjigi želja

Ideje za poročna darila že dolgo niso več skrivnost, še več – mladoporočenci  najraje kar sami povedo, kaj točno si želijo in kje lahko ta darila tudi nakupimo. Večina večjih trgovinskih centrov in verig ima možnost tako imenovane knjige želja za mladoporočence, v kateri je sestavljen seznam stvari, ki so dobrodošla kot poročna darila. S takšnim seznamom se mladoporočenca izogneta enakim ali neuporabnim darilom, ki bi ju kmalu po poroki zavrgla.

 

Darila za svate

Zanimiva praksa, ki se v svetu porok vse bolj uveljavlja, so po novem tudi darila za svate, majhne pozornosti in zahvala svatom, ker so z vami preživeli vajin poročni dan. Nekateri se odločijo le za klasične aranžmaje s konfeti ali porcelanaste figure, medtem ko drugi radi tudi sami ustvarjajo posebna in izvirna darila za svate, ki služijo kot spominek na nepozaben dogodek. Tako se lahko odločite za CD z glasbo, ki je bila predvajana na poroki, kozarčke z vajinimi imeni in datumom poroke, domače pijače v ličnih in popisanih steklenicah, svečnike… Lahko pa se preprosto domislite nečesa novega, s čimer boste razveselili svate.

 

Pro-Mak d.o.o. | Poročna darila in darila za svate – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Tržaška cesta 135
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 430 08 03 / 051 621 748
Seznam fraz
poročna darila, darila za svate, darila
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA