Poročna vabila vseh vrst, vabila izdelana po željah mladoporočencev

Poročna vabila pomenijo začetek priprav na poročno slavje

Poročna vabila sorodnikom in prijateljem dajo vedeti, da si na svoji poroki želimo njihove prisotnosti. Vabila za poroko nam lahko natisnejo v tiskarni, še lepše pa je, če vabila izdelamo sami. Izdelava poročnih vabil lahko pomeni za mladoporočenca prijetno druženje pred poroko, saj bodo poročna vabila imela večjo vrednost, če bosta mladoporočenca vabila izdelala skupaj. Za izdelovanje poročnih vabil vam v podjetju Pro-Mak d.o.o. nudimo raznovrsten material za izdelavo vabil:

  • Trakove za poročna vabila
  • Mrežice za okras poročnih vabil
  • Na poročna vabila pašejo tudi perlice
  • Korale za poročna vabila
  • Nekateri imejo raje poročna vabila s čipkami
  • Srčki so nekaj kar sodi na poročna vabila
  • Rožice, kot element vabila na poroko

Material za izdelavo poročnega vabila, ki vam ga nudimo v naši poslovalnici, lahko kombinirate tudi z naravnimi materiali, ki jih naberete v naravi.

Pro-mak | Poročna vabila

Poročna vabila za svate v klasičnih ali sodobnih izvedbah

Poročna vabila za svate so lahko klasična v obliki kartice, lahko pa se odločite za nekoliko sodobnejša vabila za poroko, kjer se prepustite svoji domišljiji. Poročna vabila so tako lahko na primer v obliki zvitka ali zloženke, ki postopoma odkriva podrobnosti poroke.

Posebna poročna vabila, ki jih boste izdelali sami, bodo pritegnila še več pozornosti med svati. Z materialom, ki vam ga nudimo v podjetju Pro-Mak d.o.o. boste z lahkoto ustvarili nepozabna poročna vabila. Ljubljana ni daleč, ne glede na to od kod prihajate.

Poročna vabila vabila za svate PromakPoročna vabila napovedujejo barvno in stilsko nit poroke

Poročna vabila povabljencem napovedujejo, v kakšnem stilu se bo poroka odvijala in kaj lahko na samem poročnem slavju pričakujejo. Vabila za poroko se ponavadi pošljejo nekaj mesecev prej in na dan same poroke niso izpostavljena. Kljub temu nekako velja, da morajo biti poročna vabila barvno usklajena z ostalo dekoracijo na poroki, med katero spadajo poročni šopki in ostalo cvetje, pogrinjki, mašne na poteg, baloni ter ostala dekoracija.

Poročna vabila kot lep spomin svatom na poročno slavje

Poročna vabila večina svatov po poroki shrani skupaj z zahvalo, kot spomin na poročno slavje. Vabila za poroko naj bodo zato izdelana iz enakih materialov kot zahvala, s katero se svatom zahvalimo za prisostvovanje na poroki.

Poročna vabila naj bodo izročena v lični ovojnici, na katero lahko dodamo enako dekoracijo kot jo imajo vabila na poroko. Tako lahko na ovojnice vabil prilepimo droben cvet, srček ali perlice ali pa poročna vabila povežemo s trakom.

Vendar je na koncu potrebno vedeti, da so najlepša poročna vabila, tista poročna vabila, ki so izdelana s srcem in v katera smo vložili lasten trud.

Pro-Mak d.o.o. | Poročna vabila in vabila za svate ter vabila za druge priložnosti - povezave do naše spletne strani:

  • Poročna vabila
  • Vabila za poroko
  • Vabila