Naprsni šopki za poroko za ženina, priče, starše in svate

Pro-mak | Naprsni šopkiNaprsni šopki za poroko dopolnjujejo nevestin poročni šopek

Naprsni šopki za poroko, ki so namenjeni ženinu, pričam in staršem, so sestavljeni iz enakega cvetja kot šopki za poroko, ki jih nosijo nevesta in družice. Če je poročni šopek neveste sestavljen iz različnega cvetja, se naprsni poročni šopki za ženina, priče in starše ponavadi izdelajo iz tiste vrste cvetja, ki v nevestinem šopku prevladuje.

Naprsni šopki za poroko, ki jih imajo pripete ostali svatje, so navadno manjši naprsni šopki, ki so lahko izdelani iz pravega ali umetnega cvetja. Umetni naprsni šopki so lahki in na obleki ne puščajo madežev.

Naprsni poročni šopki se s pomočjo trakov lahko izdelajo v različnih barvnih odtenkih. Naprsni šopki se dodatno dekorirajo z različnimi listki, perlicami ali kristalčki, ki poskrbijo, da so poročni naprsni šopki privlačnejši in unikatni. Z materialom iz ponudbe, ki vam jo nudimo v podjetju Pro-Mak d.o.o., bodo vaši naprsni šopki postali prava paša za oči.

Naprsni šopki za poroko in ideje za izdelavo naprsnih šopkov

Naprsni šopki za poroko se z materialom iz naše ponudbe z lahkoto izdelajo. Zato vas vabimo, da nas obiščete in nam zaupate, kakšni naprsni šopki so vam všeč, mi pa vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri primernega materiala.

Če nimate ideje, kako bi naj vaši naprsni poročni šopki izgledali, bomo s svetovanjem poskrbeli, da boste v naši ponudbi našli nekaj zase. Izdelamo vam lahko tudi naprsni šopek, ki vam bo služil kot primer pri izdelavi šopkov.

Naprsni poročni šopki lahko vsebujejo enake dekorativne elemente kot poročna vabila. Na ta način bo vaša poroka povezana v celoto.

Pro-mak | Naprsni šopki

Naprsni šopki za poroko se lahko pripnejo na obleko

Naprsni šopki za poroko imajo na zadnji strani dodano priponko za enostavno pripenjanje na obleko, tako da po končanem slavju, ko poročni naprsni šopek odstranimo z obleke, le-ta ostane nepoškodovana. Priponke, ki jih vsebujejo naprsni poročni šopki so tako majhne, da se popolnoma skrijejo za šopki in zato niso moteče.

Naprsni šopki za poroko imajo lahko priponke z držalcem ali s ploščico. Prednost priponke z držalcem je, da je ni potrebno lepiti s silikonom, ampak se s samolepilnim trakom poveže v naprsni poročni šopek. Z uporabo priponke z držalcem je zelo preprosta tudi sama izdelava, naprsni šopki pa tako ne bodo popacani z lepilom.

Naprsni šopki za poroko za vse povabljence na poroko

Naprsni šopki za poroko se ponavadi pripnejo na obleko vseh svatov, čeprav nekateri to navado opuščajo. Odločitev je seveda na vaši strani, vendar so naprsni poročni šopki pri vseh svatih še zmeraj dobrodošli, saj naprsni šopki za svate povežejo svate s celotnim poročnim dogajanjem. Naprsni šopki za svate pomenijo tudi pozornost, s katero počastimo njihovo prisotnost na poroki. Naprsni šopek za poroko pa ostane svatom tudi v spomin, saj ga lahko shranijo.

Pro-Mak d.o.o. | Naprsni šopki za poroko in poročni šopki - povezave do naše spletne strani:

  • Naprsni šopki za poroko
  • Poročni šopki
  • Naprsni šopki