Pošlji povpraševanje

Poročne prevleke za stole so pomembne del poročne dekoracije

Pomemben del poročne dekoracije so tudi dekoracije, ki bodo krasile vaše mize in stole. Namreč, velikokrat se zgodi, da ste našli popoln kraj za vaš poseben dogodek, bodisi za poroko ali drugo praznovanje, a vam oprema prostora ne ustreza. Prav zato imate na voljo številne preobleke za stole, prte in številne dekoracije, ki še tako borno opremo prelevijo in ustvarijo v eleganten in svečan prostor. Ne glede na to, ali boste organizirali poročno slavje v elegantni banketni dvorani, pod velikim šotorom ali kar zunaj na domačem vrtu, bodo prevleke za stole imele enak učinek in s seboj prinesle eleganco, ne glede na kraj dogodka.

Prevleke za stole za različne priložnosti

Prevleke za stole so univerzalne in se lahko uporabijo na vseh stolih. Namreč, večina stolov je izdelana po določenih standardih - višina sedal in naslonjal, prevleke pa so univerzalne in prilagodljive tem standardom. Prevleke za stole lahko dodatno okrasite z barvnimi trakovi iz satena ali širšimi trakovi iz mrežastega tila v barvi, ki se po skladala z ostalo dekoracijo prostora. Naknadno lahko v pentljo prevleke za stole tudi zataknete dodatno okrasje, kot so sveži ali svileni cvetovi.

Prevleke za stole so vsestranske in jih lahko uporabite tudi za druge svečane dogodke, saj ne služijo le kot dekoracija za poroko. Tako lahko preoblečete stole na številnih obletnicah, rojstnih dnevih, banketih, poslovnih srečanjih in številnih drugih priložnostih.

Prevleke za stole

Izposoja prevlek za stole v našem podjetju

Izposodite si lahko prevleke za stole iz vrhunskega belega satena, ki predstavlja klasiko na vseh porokah in je hkrati uporaben še za druge dogodke, kot so krst, birma in obhajilo. Na voljo pa so tudi prevleke za druge svečane dogodke, s katerimi boste popestrili prostor na obletnicah, srečanjih in poslovnih zabavah.

Prevleke za stole rezervirate z minimalno kavcijo in jih nato prevzamete nekaj dni pred samim praznovanjem. Vrnete jih takoj po dogodku. Prevlek ni potrebno prati, saj je v ponudbo zajeto tudi brezplačno kemično čiščenje po uporabi.

Pro-Mak d.o.o. | Prevleke za stole za poroko ali druge priložnosti - povezave do naše spletne strani:

  • Prevleke za stole
  • Poročne prevleke za stole