Novoletne lučke za jelko, božične lučke za božične dni

Novoletne lučke za jelko uporabljamo v predprazničnem in prazničnem času, predvsem za okraševanje novoletnih jelk po domovih in javnih krajih, kjer potekajo prireditve. Novoletne lučke nam pričarajo čaroben čas v dolgih mrzlih zimskih dneh.
Ko kupujete navadne novoletne ali led lučke za jelko, morate paziti na to, da se barva božičnih lučk ujema z ostalo dekoracijo na novoletni jelki. Lahko si izberete pisane božične lučke ali enobarvne božične lučke. Priporočamo vam, da si izberete take božične lučke, ki bodo vam in vašim bližnjim pričarale pravo čarobno praznično vzdušje.
Figure za jaslice in božični venčki v vašem domu, bodo v soju božičnih lučk, prav gotovo pripomogli k prazničnemu vzdušju.
Če bi ob praznikih bližnjim radi podarili izvirna darila, lahko letos podarite božične lučke. Pri tem morate paziti, da boste novoletne lučke za jelko podarili pravočasno, da jih bodo obdarovanci lahko še uporabili ter da za vsakega obdarovanca izberete ustrezno barvo božičnih lučk.

Novoletne lučke za jelko in zunanja uporaba

Novoletne lučke za jelko ali božične lučke, ki so namenjene zunanji uporabi se po izdelavi nekoliko ločijo od novoletnih lučk za notranjo uporabo. Pri uporabi zunanjih novoletnih lučk je zelo pomembna zaščita pred vremenskimi vplivi, še posebej snegom in dežjem. Novoletne lučke v predprazničnem in prazničnem času razsvetljujejo mestne in vaške trge, pomembne ulice ter pomembne zgradbe v mestu in na vasi.
Novoletne lučke za jelko so v tem času tudi del dekoracije v izložbenih oknih, saj na ta način vabijo kupce k prazničnim nakupom.

Božične led lučke za jelko in čaroben učinek

Novoletne led lučke za jelko so produkt nove tehnologije. Novoletne led lučke dajejo prav posebno svetlobo, ki je še posebej primerna za zimski čas. Tako nas dolge verige led novoletnih lučk, ki so razporejene po drevesih, hišah in trgih spominjajo na velike snežinke in tako ustvarijo novoletni čas še bolj prazničen.
Novoletne led lučke oz. božične lučke za jelko imajo tudi nekaj pozitivnih lastnosti, ki so prijazne našemu okolju. Led lučke imajo daljšo življenjsko dobo, kot ostale praznične lučke, saj se led lučke ne segrevajo. Druga dobra lastnost led lučk pa je, da porabljajo bistveno manj električne energije od klasičnih lučk. Zato so lahko božične lučke ali novoletne led lučke prižgane od večera do jutra.
Posebno praznično vzdušje v vašem domu, vam lahko pričarajo dišeče svečke. Poleg tega, da boste uživali v svetlobi, ki jo dajejo dišeče svečke, vam bodo le te pričarale tudi vonj po praznikih in prazniki bodo tako za vas in vašo družino popolni.
Barvne božične lučke, ki bodo v vašem domu razsvetlile figure za jaslice, naj bodo nežnejših barv. Tako bo do izraza prišla tudi druga praznična dekoracija, med katero spadajo tudi božični venčki.

Pro-mak d.o.o. | Novoletne lučke za jelko, lučke za božične dni, povezava do naše spletne strani:

  • Lučke za jelko
  • Novoletne lučke
  • Božične lučke
  • Novoletne led lučke
  • Darilna embalaža
  • Božični venčki
  • Figure za jaslice
  • Dišeče svečke