Poroka in vse za poroko za čarobne trenutke poročnega dne

Poroka in načrtovanje poroke zahtevata organiziran pristop

Poroka velja za najsrečnejši dan v življenju. Da bo na ta dan potekalo vse po željah mladoporočencev, je potrebno načrtovanje poroke začeti pravočasno, da se na koncu ne ubadamo s časovno stisko. V podjetju Pro-mak vam nudimo različne dekoracije za poroko. Pri načrtovanju poroke je na začetku potrebno izbrati slog v stilu katerega bo organizirana poroka. Tako se bomo lažje odločili za vrsto in barvo dekoracije.

Poročna vabila, ki jih pošljeta mladoporočenca povabljencem predstavljajo uvod v poročno slavje. Zato je zaželeno, da se tudi vabila na poroko barvno in stilsko ujemajo s celotno poroko. V ta namen imamo pri nas pestro ponudbo poročnih vabil in materialov za izdelavo, v kolikor bi želeli poročna vabila izdelati sami.

Pro-mak | Poroka

Poroka in izbira cvetja za šopke ter dekoracijo prostorov

Poroka dobi popolno podobo s skrbno izbranim cvetjem, ki ga nevesta nosi v poročnem šopku in s katerim je okrašeno celotno prizorišče poroke. Šopek za poroko se mora ujemati s poročno obleko neveste. Slogu nevestinega šopka sledijo naprsni šopki ženina in prič, naprsni šopki ostalih svatov in okrasitev vseh prostorov, kjer bo potekala poroka, tudi okrasitev cerkve. Poroka bo privabila veliko občudovanja s skrbno izbrano dekoracijo, za kar bomo poskrbeli v našem podjetju, v kolikor nam boste zaupali svoje želje.

Poroka bo čudovita, če boste uporabili pentlje za poroko na poteg

Poroka je lahko čudovita tudi s pomočjo dekorativnih pentelj na poteg. Mašne na poteg so enostavne za uporabo in se lahko uporabijo kot pentlje oz. mašne za poroko pri okrasitvi vozil. Z njimi lahko na stole pričvrstimo tudi prevleke za stole. Poroka bo čudovita tudi s pomočjo ostalih dekorativnih elementov kot so baloni, sveče, kristalčki, kamenčki in cvetni lističi. Paziti je le potrebno, da so dekorativni predmeti med seboj usklajeni.

Poroka po željah mladoporočencev z našo strokovno pomočjo

Poroka mora biti organizirana po željah mladoporočencev. Glavna zvezda poroke je nevesta, zato se mora okrasitev poroke skladati z nevestinim izgledom. Vendar je pri izbiri dekoracije za poroko potrebno paziti, da ni vsega preveč in da na koncu ne zgleda preveč kičasto.

Poroka

Spodobi se, da se za prisostvovanje na poročnem slavju gostom ob koncu zahvalimo. To lahko storimo z zahvalo, na kateri je naša poročna fotografija, lepo zahvalo pa predstavljajo tudi konfeti. Poroka bo z izvirnimi konfeti za poroko ostala v lepem spominu vsem našim gostom.

Če načrtujete poroko, vas prisrčno vabimo v naše prodajne prostore, na Tržaško 135 v Ljubljani, kjer vam nudimo vse za poroko, da si ogledate našo ponudbo in nam zaupate svoje želje.

Pro-Mak d.o.o. | Poroka in vse za poroko: poročne dekoracije in konfeti za poroko - povezave do naše spletne strani:

  • Poroka in vse za poroko
  • Vabila na poroko
  • Dekoracije za poroko
  • Konfeti poroka
  • Šopek za poroko
  • Pentlje za poroko
  • Konfeti za poroko
  • Naprsni šopki za poroko