Pošlji povpraševanje

Klasične rustikalne kuhinje po meri, ki pričarajo vzdušje domačnosti

Klasične kuhinje pogosto pojmujemo kot nasprotje moderne kuhinje, vendar pa bi v resnici težko rekli, da so klasične kuhinje »nemoderne«, ampak so to pravzaprav kuhinje, ki ne gredo nikoli zares iz mode. Klasične kuhinje po meri oziroma kuhinje po naročilu pa vam omogočajo, da končno podobo kuhinje prilagodite v skladu s svojimi potrebami. Tako lahko po želji vključite tudi določene malce bolj sodobne elemente oziroma naprave, ki bodo poskrbeli za večjo praktičnost kuhinje, a vseeno ohranite videz klasične kuhinje, ki ustvarja občutek topline in spreminja bivališča v dom. Med najlepše klasične kuhinje, ki postajajo v zadnjem času izjemno priljubljene, pa nedvomno spadajo klasične rustikalne kuhinje.

VEČ O KUHINJAH PO MERI

Klasične rustikalne kuhinje - domišljene do zadnjega detajla

Kaj je tisto, kar dela klasične rustikalne kuhinje, za katere je značilen podeželski pridih, tako privlačne tudi v današnjem času? Mnogi privrženci tega tipa kuhinj jih opisujejo kot kuhinje z osebnostjo, celo kot kuhinje z dušo, zagotovo pa kot najlepše klasične kuhinje. Zdi se, kot da klasične rustikalne kuhinje nenehno pripovedujejo zgodbo o nekih časih, ki so nepreklicno minili, a za seboj vendarle pustili bogato dediščino, polno skrbno izdelanih detajlov, združenih z naravnimi materiali. Še posebej veliko zanimanje se pojavlja za klasične bele kuhinje, izdelane v rustikalnem stilu, seveda pa se vam pri izbiranju barv ni treba omejevati, ampak se lahko povsem prepustite svojim predstavam o tem, kakšna naj bi bila vaša sanjska kuhinja ...

klasične rustikalne kuhinjeklasična kuhinja po meri

Do sanjske klasične kuhinje po meri s kombiniranjem elementov

V razstavnem salonu Aran vas čaka bogata izbira kuhinjskih elementov uveljavljenega proizvajalca Aran. Tako vam ponujamo možnost, da si sestavite klasično kuhinjo po meri, ki bo vključevala vse elemente, ki jih potrebujete, obenem pa imate povsem proste roke tudi pri izbiri videza vaše nove kuhinje. Na voljo vam je namreč pestra izbira materialov, oblik in barv - od nekoliko bolj drznih do klasične bele kuhinje. Namesto klasične kuhinje po meri pa se seveda lahko odločite tudi za kombiniranje modernejših kuhinjskih elementov, ki navdušujejo s prepletom čistih linij in praktičnosti. Končno izbiro prepuščamo vam, pri odločitvi pa vam priskočimo na pomoč s 3D-izrisom končne podobe vaše nove kuhinje ... Verjamemo, da v njej ne bo manjkalo kulinaričnih podvigov in prijetno preživetih trenutkov.

Več o klasičnih kuhinjah po meri tukaj: https://www.vsi.si/oprema-center