Kitarski ojačevalci morajo biti kvalitetni

Kitarski ojačevalci, kot so denimo ojačevalec za akustično kitaro ali ojačevalec za električno kitaro, so moderna iznajdba, ki je zvok ponesla na povsem drugačno raven, kot je bilo to še pred denimo stotimi leti. Nekoč so bili vsi inštrumenti akustični, danes pa brez električnih dodatkov ne gre več. Kitarski ojačevalci so še posebej pomembni pri modernih bendih, ki igrajo rock glasbo ali narodnozabavno glasbo, saj brez dobrega ojačevalca na nastopih res več ne gre. Nastopi v hrupnih okoljih izven koncertnih dvoran namreč nujno potrebujejo kitarske ojačevalce. Pri nas so vam na voljo ojačevalec za električno kitaro oziroma ojačevalec za bas kitaro in ojačevalec za akustično kitaro. Pri nas seveda dobite vse vrste najrazličnejših inštrumentov, kot je denimo saksofon sopran in poleg ojačevalca za akustično kitaro in ojačevalca za električno kitaro še napravo za uglaševanje kitare.

Ojačevalec za akustično ali električno kitaro Kitarski ojačevalec za akustično kitaro

KITARSKI OJAČEVALCI MUSIC MAX


Kitarski ojačevalci so zvok ponesli na drugo raven

Glasba je bila vedno omejena s sluhom. Če nas ne slišijo, igramo le zase, za svojo dušo. Nekateri inštrumenti so močnejši, nekateri šibkejši, a akustika prostora je bila od nekdaj skrb vseh organizatorjev koncertov. V današnjem času pa pomaga tehnologija in koncert je mogoče organizirati, kjer včasih zaradi slabše akustike to ne bi bilo mogoče. Pri tem nam pomagajo tudi kitarski ojačevalci: ojačevalec za akustično kitaro, ojačevalec za električno kitaro oziroma ojačevalec za bas kitaro. Dober ojačevalec glasbeniku omogoči, da ga sliši neprimerno več ljudi - tudi tisti, ki so od njega bolj oddaljeni.


Ojačevalec za električno kitaro da dušo rock glasbi

Nekateri moderni glasbeni strokovnjaki pravijo, da se vrsta glasbe razvija tudi s pomočjo tehnologije. Rock glasba, denimo, se verjetno sploh ne bi pojavila, če kitarski ojačevalci ne bi bili izdelani. Na drugi strani tudi ojačevalec za akustično kitaro odpira nove glasbene perspektive.

V naši glasbeni trgovini imamo tudi na voljo kitaro za začetnike, Ibanez kitare, trobente... in druga glazbila.

KITARE V GLASBENI TRGOVINI MUSIC MAX