Shotgun mikrofon v Music Maxu - Do profesionalnega zvoka kar doma

Shotgun mikrofon je ključnega pomena, če želite ujeti kvaliteten zvok vašega glasbila. V naših poslovalnicah in spletni prodajalni Music Max najdete pestro ponudbo mikrofonov na zalogo, od osnovnega shotgun mikrofona, do studijskega mikrofona in seveda za tiste, ki se ukvarjate s petjem ponujamo tudi široko paleto kvalitetnih pevskih mikrofonov.

Če iščete ugledni shotgun mikrofon za glasbila ali odlično zveneči studijski mikrofon ter klasičen pevski mikrofon, potem smo pravi naslov za vas. Na naši spletni strani tudi pozorno spremljajte vso akcijsko ponudbo. V ponudbi imamo tudi paleto USB mikrofonov, ki je primerna za snemanje in mikrofone za različna glasbila (mikrofon za bas, mikrofoni za bobne).

Shotgun mikrofonZakaj uporabljamo shotgun mikrofon?

Shotgun mikrofon je namenjen popolni usmeritvi snemanja zvoka, zato je shotgun mikrofon priljubljen ne le za snemanje glasbe (tako amatersko kot profesionalno snemanje) temveč se ga vse večkrat uporablja tudi na profesionalnih radijskih postajah in celo v gledališču.

V prodajalni Music Max tako najdete pestro ponudbo shotgun mikrofonov, ki bodo zahvaljujoč odličnim tonskim karakteristikam in odlični ceni postali nepogrešljiv studijski mikrofon. Prav tako lahko služi kot kvaliteten pevski mikrofon.

Imate domači studio? Potem potrebujete kakovosten studijski mikrofon

Če imate amaterski ali profesionalni studio, potem veste kako pomemben je kvaliteten studijski mikrofon. V napi spletni poslovalnici lahko najdete pestro ponudbo kvalitetnih mikrofonov, med drugim tudi mikrofon za bas in mikrofoni za bobne.

Kako izbrati pravi pevski mikrofon?

Vabljeni v našo poslovalnico v Celju (Levstikova ulica 1d) in Ljubljani (Šmartinska 106), kjer vam bo naše prijazno in izkušeno osebje pomagalo do prave izbire - pa naj bo to glasbilo ali pa glasbeni pripomoček. Če potrebujete kvaliteten pevski mikrofon, vam bomo pomagali izbrati primernega za vaše želje.

V ponudbi imamo vse vrste glasbil od najrazličnejših kitar, bobne in tolkala, inštrumente s tipkami, pihala/trobila, ozvočenja, studijsko opremo, računalniške glasbene dodatke, glasbeni pribor, razsvetljavo in knjige.

Music Max - najboljša in najbolj prijaznaglasbena trgovina. Obiščite nas.