Nauk o glasbi je nepogrešljiv za vsakega mladega glasbenika

Nauk o glasbi in Mladi kitarist sta učbenika, ki sta nepogrešljiva pri učenju glasbe. Predmet nauk o glasbi spodbudi razvoj glasbenega posluha, spretnosti, znanj in glasbenih sposobnosti. Učbenik Nauk o glasbi je tako ključen pripomoček pri istoimenskem predmetu. Pri nas dobite tudi različne lične notne zvezke. Brez notnih zvezkov seveda pri učenju glasbe ne gre. Podjetje Melodija prodaja tudi različne inštrumente, kot so denimo otroška harmonika oziroma otroška diatonična harmonika, violina in orfova glasbila. Naši inštrumenti so izdelani skrbno in visokokvalitetno.

Nauk o glasbi je izvrsten učbenik za učenje glasbe

Učbenik Nauk o glasbiPoleg učbenikov Nauk o glasbi, Mladi Kitarist in notnih zvezkov naše podjetje izdeluje izvrstne inštrumente. Podjetje Melodija Glasbila d.o.o., ki je bilo ustanovljeno leta 1995, temelji že na skoraj sedemdesetletni tradiciji: v letu 1946 je bila v Mengšu ustanovljena tovarna glasbil Melodija. Izdelujemo akustične in aerofonske inštrumente od idejne zasnove pa vse do končnega izdelka. Izdelava se začne že v gozdu, saj je za inštrument potrebno izbrati pravo drevo, ki bo za glasbeno umetnost žrtvovalo svoj les. Znano je, da je pri inštrumentih bistveno, da je les za njih pravilno posekan, razžagan, sušen in kasneje obdelan, lepljen, precizno montiran ter uglašen. Naši glasbeni mojstri se tega zelo dobro zavedajo in se izdelavi inštrumentov, kot so kitare, orfova glasbila in otroške harmonike, posvečajo s posebej veliko skrbnostjo.

Mladi kitarist nepogrešljiv pripomoček za vsakega začetnika

Učbenik Mladi kitarist je odličen pripomoček za učenje kitare od samega začetka. Vaje v Mladem kitaristu so zasnovane tako, da mladi učenec postopno razvija prstno tehniko in počasi prehaja na zahtevnejše skladbe. Za razliko od Nauka o glasbi je tu delo samostojno. Priporočamo vam, da učenec že od začetka uporablja tudi notni zvezek, saj je priporočljivo, da mladi učenec že od začetka trenira tudi notne zapise v notnem zvezku.

Melodija | Nauk o glasbi dobite pri Melodiji.